Меню
Търсене

Инверторен климатик AUX Neo ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0

-4%
Безплатен монтаж
Описание
Технически характеристики

Благодарение на висококачествената изработка инверторен климатик AUX Neo ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0 предоставя надеждност, икономичност и комфорт на разумна цена през цялата година. Многослойната пречистваща въздуха система гарантира свежа и здравословна среда в дома ви.

   

Инверторни климатици AUX NEO серия Q

Представяме Ви последната генерация инверторни климатици AUX NEO серия Q. С тях постигате перфектната температура при отопление и охлаждане по-бързо, а благодарения на вградените филтри ще дишате по-чист и свеж въздух. Те са разработени със система за самопочистване от ново поколение, която гарантира висока ефективност.


"Витамин C" филтър

В свят на ускоряващи се иновации невъобразимото вчера се превръща в реалност днес. Технологичните проектанти от фабриките AUX успяха да добавят към климатиците от серия Neo нов специален филтър, който обогатява въздуха с витамин C в продължение на 2 години. Той е известен с благоприятното си въздействие върху кожата и допринася за създаване на здравословна среда.
 

Филтър с активен въглен

Активният въглен е една от най-ефективните филтриращи субстанции, която има широко приложение в медицината и военната промишленост, а вече и във Вашия дом. Инженерите на AUX са добавили още една преграда срещу мръсния въздух, влизащ в стаята. Филтърът с активен въглен премахва неприятните миризми и други атмосферни замърсители, като ги неутрализира чрез абсорбиране, за да дишате чист и свеж въздух у дома.

 

 

Възможност за Wi-Fi управление

За по-голямо удобство климатиците AUX могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на допълнителен Wi-Fi контролер (закупува се отделно). Необходимо е само да поставите флашка с Wi-Fi модул, в буксата под капака на вътрешното тяло, и ще може да настройвате уреда лесно от своя смартфон, където и да сте.

 

Самопочистване

Климатиците AUX Neo разполагат с функция за самопочистване. Чрез нея климатикът ще генерира огромна температурна разлика за кратко време – първо работи в режим на охлаждане и така кондензираната вода отстранява натрупаните прах и бактерии, след което преминава в режим на отопление, а накрая се включва само вентилатора, за да отстрани напълно влагата от вътрешната част на уреда. По този начин се предотвратява развитието на бактерии и мухъл и се достига до 90% степен на стерилизация.

 

Специално покритие против ръжда

Процесът е сложен, но целта – проста. Чрез напръскване с прахообразен материал от чист полиестер при висока температура върху горещо поцинкованата стоманена плоча се предотвратява корозията и ръждата. Така видът и функционалността на климатика се подобряват значително във времето, гарантирайки ви по-дълготрайна и вярна служба.

 

 

Компактни размери

Намаленият с близо 1/4 обем на външното тяло предоставя възможността и удобството да изберете най-подходящото място за монтаж. Така може да оползотворите някоя тясна ниша или стена на терасата, спестявайки си по-този начин ценно място или разходи за допълнителен тръбен път.

 

  Режим "Сън"  
Активирайки режима, климатикът спира работа за 10 часа, след което ще възстанови предишния си режим.

  Самопочистване
Климатикът автоматично ще почисти праха от изпарителя и ще го изсуши, повишавайки ефективността.

  Авторестарт

При спиране на захранването климатикът запомня зададените настройки и възобновява работата си, когато токът е възстановен.

  Самодиагностика

При работа извън норми или проблем с компонент от системата, на дисплея ще се появи код за грешка, която да насочи сервизните специалисти за по-лесното и бързо отстраняване.

  Двустранен монтаж

Дизайнът на климатика позволява връзката на тръбите да бъде извърша както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.

  Филтър с витамин C

Омекотява кожата и намалява стреса, има терапевтични ползи.

  Филтър с активен въглен

Премахва неприятните миризми и други атмосферни замърсители, като ги неутрализира чрез абсорбиране

 

Име:
Инверторен климатик AUX Neo ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0
Модел:
AUX Neo ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
А++
Капацитет:
3.50 (0.80 - 4.10) kW
Консумирана мощност:
1.18 (0.10 - 1.60) kW/h
SEER:
6.10
EER:
2.97 клас: C
Температура на приложение:
16 ~ 49 ºC
Подходящ за помещения:
30m²/80m³

Отопление:

Енергиен клас:
А+
Капацитет:
3.80 (1.00 - 4.10) kW
Консумирана мощност:
1.10 (0.30 - 1.60) kW/h
SCOP:
4.03
COP:
3.45 клас: B
Температура на приложение:
-15 ~ 30 ºC
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: AUX ASW-H12C5A4 / QD

Дебит (m3/h):
Ниво на звуково налягане:
min: 27 / max: 43
Размери (в мм.) ВхШхД:
295 x 761 x 200
Тегло:
7.5 кг.

Външно тяло: AUX AS-H12C5A4/ QD

Ниво на звуково налягане:
- / -52 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
545 x 730 x 285
Тегло:
22.5 кг.
Модел:
AUX Neo ASW-H12C5A4/QDR3DI-C0
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
А++/А+
SEER:
6.10 A++
SCOP:
4.03 A+
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
30m²/80m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

1 180 лв.1 129 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Отстъпка -4% (спестявате 51лв.)
Запитване Сравни