Меню
Търсене

Доставка на продукти

Всички наши артикули са оригинални, чисто нови и в кутии. Изпращаме с фирма "Интерлогистика" .

Поръчките за България се доставят в срок от 1 до 5 работни дни. Отклонение от този срок е възможно при изчерпване на количествата на желаните артикули, ако има национални празници или други събития и мероприятия, възпрепятстващи доставката да се извърши в предварително уговорения срок. Ако такова се наложи, ще бъдете уведомени предварително.

Работното време на куриерите е понеделни-петък  9:00 до 18:00 ч., Поръчки приети в събота се обработват от куриерите в понеделник. Поръчки направени след 16:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Молим Ви да имате това предвид ако желаете артикулът да пристигне навреме при Вас. При направена поръчка в електронния ни магазин, ние задължително се свързваме с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка.

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.

Oнлайн магазинът ни работи с услугата "наложен платеж" (таксата за наложения платеж включена в стойността на доставката и не се дължи доплащане). Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.