Меню
Търсене

Инверторен климатик Hitachi RAK-35RPC / RAC-35WPC Performance

-4%
Безплатен монтаж
Описание
Технически характеристики

Климатици HItachi, серия Performance 2015 г.      модел Hitachi RAK35RPB/RAC35WPB

Описание:

  • висока сезонна ефективност на модела, както в режим охлаждане, така и в режим отопление.
  • отопление при ниски външни температури. Гарантирано отопление при външна температура до -15°C
  • Вертикално/хоризонтално люлеене - Насочете движението на въздуха от дистанционното управление, благодарение на моторизираните въздушни клапи
  • Супер безшумен  -само 20dBA ниво на шум при скорост SUEPR LOW Ви осигуряват необходимото спокойствие
  • Уасаби нано-титанов филтър - Нано-титанов филтър с уасаби покритие, гарантира филтриране и почистване на въздуха в помещението

Предимства:

Wasabi нано-титанов филтър - Знае се, че Уасаби (японски хрян със силен аромат) има антибактериални свойства. Новият филтър е покрит с частици Уасаби, за да
се осигури по-добър пречистващ ефект и намалеят гъбичките и бактериите във въздуха. NANO TITANIUM Филтърът се състои от изключително малки частици Нано Титан(диаметър около 5 нанометра), които филтрират и обезвреждат бактериите. Разположените с голяма гъстота частици, предотвратяват преминаването на микроби и ги обезвреждат.

Конкретни резултати от употребата на новия УАСАБИ НАНО ТИТАНОВ ФИЛТЪР:
> 99,99% намаление на бактерии след 24 часа на наблюдение (тестван съгласно стандарта JIS Z2801-2000)
> 95% намаление на акари след 6 часа
> 98% намаление на формалдехид (причиняващ алергии) само след 1 час
> 82% намаление на мирис само след 1 час

РЕЖИМ ЕКО - Позволява да се ограничи потреблението на електроенергия, като същевременно се гарантира напълно ефективна работа (със сензори за присъствие и движение и др).

МОЩЕН РЕЖИМ - Системата работи при максимална мощност, отопление или охлаждане за 20 минути, така че да постигне желаната температура в най-кратки срокове. В края на 20-та минута системата автоматично се връща в първоначалното си състояние.

ТИХ РЕЖИМ - Този режим дава възможност с едно натискане на бутона да намалите скороста на вентилатора до минимум и да осигурите тиха работа на уреда.

leave home / РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ - Когато напускате дома за дълъг период през зимата, тази фунция поддържа температура в помещението от 10°C.Може да зададете тази функция за период от 0 дo 99 дни, така поддържате дома винаги темпериран. При някои модели можете да изберете минимум
температура за поддръжката (от 10 ° C до 16 ° C). След достигане края на периода, уреда ще се върне да работи в последния избран режим

24 часов TIMER/ПРОГРАМАТОР - Всички модели разполат с вграден таймер за включване или изключване, който може да избирате от дистанционното управление.

ПРОГРАМАТОР ПРИ СЪН - Този режим е с продължителност до 7 часа. Регулирането на температурата (± 2 ° C) и намалението на скоростта на вентилатора, ще осигури комфортен сън и забележителна икономия на енергия.

ИНФО - Температурата в помещението: датчик за температура, вграден в дистанционното управление, подава тази информация на дисплея. Индикация за консумирана електроенергия: подава информация за консумирана ел.енергия за текущия и предходен месец. Данни за грешки: в случай на повреда, дисплея на дистанционното управление може да покаже грешката за да улесни сервизния техник.

ВЕРТИКАЛНО ЛЮЛЕЕНЕ - Всички модели са оборудвани с моторизирани клапи за вертикално насочване на въздушния поток от дистанционното управление.

ХОРИЗОНТАЛНО ЛЮЛЕЕНЕ - За по-голямо удобство, моделът е оборудван с моторизирани клапи за хоризонтално насочване на въздушния поток от дистанционното управление.

СУХ КОНТАКТ - Към този модел може да бъде поръчан ккато аксесоар, комплекта за СУХ КОНТАКТ за включване или изключване на климатика. Типични приложения са свързване към прозорец (уреда се изключва автоматично при отворен прозорец за да пести енергия) или електронен ключ (климатика се изключва, когато ключа-карта не е поставен в гнездото).

РЕЖИМ ЗАКЛЮЧВАНЕ - Можете да заключите режим на работа на уреда само за охлаждане (+ вентилация) или само за отопление (+ вентилация) или изсушаване (+вентилация).

ID SWITCH - Когато две вътрешни тела са монтирани в непосредствена близост в една и съща среда, можете да промените сигнала на дистанционното управление, за да се избегне объркването на сигнали.

ПОЧИСТВАНЕ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - С тази функция се изсушава изпарителя на вътрешното тяло, за да се предотврати образуването
на плесен и неприятни миризми. Препоръчително е да активирате тази функция често след употреба na уреда в режим охлаждане.

АВТО РЕСТАРТ - Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електронапрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.

АВТОМАТИЧЕН РЕЖИМ - В режим на работа AUTO, климатикът автоматично определя режима на работа (охлаждане или отопление) в  зависимост от температурата в околната среда. Режимът на работа се променя според температурните промени. В мулти сплит комбинация режимът не се променя.

 

Възможно е моделът да бъде изписан по следния начин: Климатик Хитачи RAK/RAC-35RPB, HITACHI RAC/RAK35WPB, HITACHI 12, HITACHI RAC/RAK 12.

Име:
Инверторен климатик Hitachi RAK-35RPC / RAC-35WPC Performance
Модел:
Hitachi RAK-35RPC / RAC-35WPC Performance
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R410A
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
3.50 (0.90 - 4.00) kW
Консумирана мощност:
1.09 (0.25 - 1.46) kW/h
SEER:
7.20
EER:
3.21 клас: A
Температура на приложение:
-10 до +43ºC
Подходящ за помещения:
30m²/80m³

Отопление:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
4.20 (0.90 - 5.00) kW
Консумирана мощност:
1.10 (0.25 - 1.70) kW/h
SCOP:
4.60
COP:
3.82 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +21ºC
Мощност на отопление при -7ºC:
2.69 kW
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: Hitachi RAK-35RPC

Дебит (m3/h):
min.: 353 / max.: 780
Ниво на звуково налягане:
min.: 20 / max.: 41
Размери (в мм.) ВхШхД:
295 x 900 x 230
Тегло:
10 кг.

Външно тяло: Hitachi RAC-35WPC

Ниво на звуково налягане:
max.: 49
Размери (в мм.) ВхШхД:
548 x 750 x 288
Тегло:
34 кг.
Модел:
Hitachi RAK-35RPC / RAC-35WPC Performance
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
A++/A++
SEER:
7.20 A++
SCOP:
4.60 A++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
30m²/80m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

1 399 лв.1 340 лв.
Отстъпка -4% (спестявате 59лв.)
Запитване Сравни