Меню
Търсене

Хиперинверторен климатик Hitachi RAK-35PSES/RAC-35WSE Shirokuma

-3%
Препоръчваме
Описание
Технически характеристики

Хиперинверторен климатик Hitachi RAK-35PSES / RAC-35WSE , серия Shirokuma

цвят: dark silver /сребрист/

  ► енергиен клас А+++ / А+++

  ► iSee сензор за присъствие на хора в помещението

  ► функция  FrostWash  за самопочистване на вътрешното тяло

  ► автоматизирано самопочистване на филтрите

  ► гарантирана работа в режим отопление до -20°С 

  ► функция ConstantPOWER  - отпление до -15°С  без загуба на мощност

 

Допънително описание на функции

Сезонна ефективност А+++

Климатикът  HITACHI RAK-35PSES/RAC35WSE покрива изискванията за върхова енергийна ефективност както в режим охлаждане А+++, така и в режим отопление А+++. Високият клас ефективност води до икономия на енергия.

 

Оптимизиран за отопление до -20°С

Този климатик е оптимизиран да работи в режим отопление до -20°С. Отоплителната мощност намалява в зависимост от външната температура и зададени настройки и топло изолация на помещението

 

Постоянна мощност (Constant power)

Технологията Constant power се използва единствено при климатиците със Scroll компресорите на Hitachi. С тази технология се постига еднаква мощност, както при +7С така и при -15°С външна температура. Това гаратнира изобилие от отоплителна мощност и в най-студените зимни дни.

 

Самопочистващ се филтър

Автоматичното почистване на филтъра на Hitachi запазва въздуха чист и предотвратява натрупването на прах в тялото на климатика, което гарантира висока енергийна ефективност  и комфортът.

 

Чист въздух с технология Frost Wash

Технологията Frost Wash автоматично почиства топлообменника на вътрешното тяло чрез измиване на замърсяванията, плесени и мазнини, които се полептват по топлообменника. Почистването се извършва, като топлообменникът на вътрешното тяло бива "замръзен" при -15°С , а след това затоплен.

 

Интелигентно око

Интелигентното око е невероятна енергоспестяваща функция, която отчита, кога присъстващите напускат стаята, но оставят включен климатика. Ако никой не се върне в стаята в рамките на 20 минути, уредът автоматично преминава в енергоспестяващ режим, намалява мощността на охлаждане или отопление, но въпреки това поддържа комфортни условия в стаята.

 

Уасаби нано-титанов филтър

Новият филтър е покрит с частици Уасаби, за да се осигури по-добър пречистващ ефект и намалеят гъбичките и бактериите във въздуха. Филтърът се състои от изключително малки частици Нано Титан (диаметър около 5 нанометра), които филтрират и обезвреждат бактериите. Разположените с голяма гъстота частици, предотвратяват преминаването на микроби и ги обезвреждат.

 

Функционално дистанционно управление

Новите модели Hitachi, разполагат с безжичен контролер, който е снабден с богата гама от удобни функции. Например - измерва консумираната електро енергия за текущия и миналия месец, вграден датчик за температура дава информация за реалната температура в помещението. Бутон Инфо съобщава за възникнали грешки в работата на уреда.

 

Седмичен таймер

Разполага с 6 режима включване / изключване на ден за всеки ден от седмицата, както и 2 програми за летен и зимен режим, които могат да бъдат настроени от дистанционното управление. 

 

Контролирай през телефона (опция)

С приложението за онлайн контрол, може да наблюдавате температурата и режима на климатика по всяко време. Контролирайте функциите и следете разхода за електроенергия на климатика от всяка точка.Функцията се предлага, като опция.

 

Инвертор с Power Active Module (PAM)

Инверторната технология на климатиците Hitachi управлява и регулира мощността, чрез PAM модул (амплитудно-импулсна модулация) което позволява достигането на най-високи нива на мощност.

 

Корпус от неръждаема стомана

Вътрешните повърхности на климатика са изработени от неръждаема стомана за да се осигури максимална чистота на въздуха в помещението и предотврати разпространение на патогени. Благодарение на неръждаемата стомана, климатика остава чист в продължение на много години и се предотвратява зарадждането на мухъл и плесен във вътрешността му.

 

 

  • Награда за най-добър дизайн Good Design Award 2018

  • Предлага се в 2 премиум дизайна с възможност за избор на цвят: Напълно сив или матово бял.

  • Фуннкционален дисплей на вътрешното тяло с опция за изключване на подсветката

  • Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електро напрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.

  • Можете да заключите режим на работа на уреда само за охлаждане (+ вентилатор) или само за отопление (+ вентилатор) или изсушаване (+ вентилатор).

  • За всички битови модели може да поръчате като аксесоар, комплекта за "Сух контакт", за включване или изключване на климатика. Типични приложения са свързване към прозорец (уреда се изключва автоматично при отворен прозорец за да пести енергия) или електронен ключ (климатика се изключва, когато ключа-карта не е поставен в гнездото).

  • Режим ECO позволява да се ограничи потреблението на електроенергия, като същевременно се гарантира напълно ефективна работа.

  • Когато напускате дома за дълъг период през зимата, тази фунция поддържа температура в помещението от 10°C. Така уреда едновременно пести енергия и поддържа жилището с минимална температура от 10°С.

  • Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най-кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така, дори ако го забравите, няма нужда да се притеснявате за по-високите сметки.

  • Възможност за избор на автоматично вертикално и хоризонтално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаванена равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение. 

 

 

Име:
Хиперинверторен климатик Hitachi RAK-35PSES/RAC-35WSE Shirokuma
Модел:
Hitachi RAK-35PSES/RAC-35WSE Shirokuma Silver
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
3.50 (0.50 - 4.10) kW
Консумирана мощност:
0.778 (0.35 - 1.35) kW/h
SEER:
9.00
EER:
4.50 клас: A
Температура на приложение:
-10 до +43ºC
Подходящ за помещения:
35m²/90m³

Отопление:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
4.00 (0.60 - 6.60) kW
Консумирана мощност:
0.80 (0.50 - 2.00) kW/h
SCOP:
5.10
COP:
5.00 клас: A
Температура на приложение:
-20 до +24ºC
Мощност на отопление при -7ºC:
4.55 kW
Мощност на отопление при -10ºC:
4.34 kW
Мощност на отопление при -15ºC:
3.90 kW
Подходящ за помещения:
35m²/90m³

Вътрешно тяло: Hitachi RAK-35PSES Shirokuma silver

Дебит (m3/h):
min: 270 / max: 630
Ниво на звуково налягане:
min: 22 / max.: 44
Размери (в мм.) ВхШхД:
294 x 795 x 250
Тегло:
11 кг.

Външно тяло: Hitachi RAC-35WSE

Ниво на звуково налягане:
- 48 - / - 50 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
600 x 792 x 299
Тегло:
37 кг.
Модел:
Hitachi RAK-35PSES/RAC-35WSE Shirokuma Silver
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
A+++/A+++
SEER:
9.00 A+++
SCOP:
5.10 A+++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
35m²/90m³
При отопление:
35m²/90m³

Цена на продукта

3 179 лв.3 090 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Отстъпка -3% (спестявате 89лв.)
Запитване Сравни