Меню
Търсене

Инверторен климатик Hitachi RAF25RXE/RAC25WXE AKEBONO

Препоръчваме
Описание
Технически характеристики

Хиперинверторен климатик Hitachi RAF-25RXE / RAC-25WXE , серия Akebono, 9000 BTU/h

 

  ► енергиен клас А+++ / А+++

  ► iSee сензор за присъствие на хора в помещението

  ► функция  FrostWash  за самопочистване на вътрешното тяло

  ► Wasabi нано титаниев филтър

  ► Измерване на консумираната ел.енергия от дистанционното управление

  ► гарантирана работа в режим отопление до -25°С 

  ► функция ConstantPOWER  - отпление до -15°С  без загуба на мощност

 

Допънително описание на функции на климатика

Сезонна ефективност А+++

Климатикът  HITACHI RAK-25RXE/RAC25WXE покрива изискванията за върхова енергийна ефективност както в режим охлаждане А+++, така и в режим отопление А+++. Високият клас ефективност води до икономия на енергия.

 

Оптимизиран за отопление до -25°С

Този климатик е оптимизиран да работи в режим отопление до -25°С. Отоплителната мощност намалява в зависимост от външната температура и зададени настройки и топло изолация на помещението

 

Постоянна мощност (Constant power)

Технологията Constant power се използва единствено при климатиците със Scroll компресорите на Hitachi. С тази технология се постига еднаква мощност, както при +7С така и при -15°С външна температура. Това гаратнира изобилие от отоплителна мощност и в най-студените зимни дни.

 

 

Чист въздух с технология Frost Wash

Технологията Frost Wash автоматично почиства топлообменника на вътрешното тяло чрез измиване на замърсяванията, плесени и мазнини, които се полептват по топлообменника. Почистването се извършва, като топлообменникът на вътрешното тяло бива "замръзен" при -15°С , а след това затоплен.

 

Интелигентно око

Интелигентното око е невероятна енергоспестяваща функция, която отчита, кога присъстващите напускат стаята, но оставят включен климатика. Ако никой не се върне в стаята в рамките на 20 минути, уредът автоматично преминава в енергоспестяващ режим, намалява мощността на охлаждане или отопление, но въпреки това поддържа комфортни условия в стаята.

 

Уасаби нано-титанов филтър

Новият филтър е покрит с частици Уасаби, за да се осигури по-добър пречистващ ефект и намалеят гъбичките и бактериите във въздуха. Филтърът се състои от изключително малки частици Нано Титан (диаметър около 5 нанометра), които филтрират и обезвреждат бактериите. Разположените с голяма гъстота частици, предотвратяват преминаването на микроби и ги обезвреждат.

 

Функционално дистанционно управление

Новите модели Hitachi, разполагат с безжичен контролер, който е снабден с богата гама от удобни функции. Например - измерва консумираната електро енергия за текущия и миналия месец, вграден датчик за температура дава информация за реалната температура в помещението. Бутон Инфо съобщава за възникнали грешки в работата на уреда.

 

Седмичен таймер

Разполага с 6 режима включване / изключване на ден за всеки ден от седмицата, както и 2 програми за летен и зимен режим, които могат да бъдат настроени от дистанционното управление. 

 

Контролирай през телефона (опция)

С приложението за онлайн контрол, може да наблюдавате температурата и режима на климатика по всяко време. Контролирайте функциите и следете разхода за електроенергия на климатика от всяка точка.Функцията се предлага, като опция.

 

Инвертор с Power Active Module (PAM)

Инверторната технология на климатиците Hitachi управлява и регулира мощността, чрез PAM модул (амплитудно-импулсна модулация) което позволява достигането на най-високи нива на мощност.

 

Корпус от неръждаема стомана

Вътрешните повърхности на климатика са изработени от неръждаема стомана за да се осигури максимална чистота на въздуха в помещението и предотврати разпространение на патогени. Благодарение на неръждаемата стомана, климатика остава чист в продължение на много години и се предотвратява зарадждането на мухъл и плесен във вътрешността му.

 

 

  • Режим ECO позволява да се ограничи потреблението на електроенергия, като същевременно се гарантира напълно ефективна работа.

  • Когато напускате дома за дълъг период през зимата, тази фунция поддържа температура в помещението от 10°C. Така уреда едновременно пести енергия и поддържа жилището с минимална температура от 10°С.

  • Режимът на пълна мощност позволява само с натискане на един бутон да се достигне максимален капацитет. Така една стая може да се затопли или охлади за възможно най-кратко време и след 20 минути климатикът автоматично превключва обратно към нормален режим на работа. Така, дори ако го забравите, няма нужда да се притеснявате за по-високите сметки.

Име:
Инверторен климатик Hitachi RAF25RXE/RAC25WXE AKEBONO
Модел:
Hitachi RAF25RXE / RAC25WXE Akebono
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
2.50 (0.90 - 3.10) kW
Консумирана мощност:
0.48 ( - ) kW/h
SEER:
8.50
EER:
5.21 клас: A
Температура на приложение:
-10ºC до +43ºC
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Отопление:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
3.20 (0.90 - 4.20) kW
Консумирана мощност:
0.59 ( - ) kW/h
SCOP:
5.20
COP:
5.42 клас: A
Температура на приложение:
-25ºC до +21ºC
Мощност на отопление при -10ºC:
2.68 kW
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: Hitachi RAF25RXE

Дебит (m3/h):
300/330/510/600
Ниво на звуково налягане:
min: 20 / max: 43
Размери (в мм.) ВхШхД:
295 x 900 x 210
Тегло:
11 кг.

Външно тяло: Hitachi RAC25WXE

Ниво на звуково налягане:
- 47 - / - 48 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
600 x 792 x 299
Тегло:
37.5 кг.
Модел:
Hitachi RAF25RXE / RAC25WXE Akebono
ТИП:
Инверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
A+++/A+++
SEER:
8.50 A+++
SCOP:
5.20 A+++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
20m²/50m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

2 249 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни