Меню
Търсене

Хиперинверторен климатик SAMSUNG WindFree Elite AR09TXCAAWKNEU/AR09TXCAAWKXEU

Препоръчваме
Описание
Технически характеристики

SAMSUNG AR09TXCAAWKNEU/AR09TXCAAWKXEU WindFree Elite - Хиперинверторен климатик, клас А+++ / А+++, мощност 9000 BTU/h.

• Най-тихият климатик. Само 16 dB(A)           • Wind Free          • WiFi смарт конторол.

 

Остани в приятна прохлада, без да чувстваш студ     Остани в приятна прохлада, без да чувстваш студ

Wind-Free™ охлаждане

Остани в приятна прохлада с Wind-Free™ охлаждане. То нежно* и тихо** разпръсва въздух през 23 000 миниатюрни въздушни отвора, за да нямаш неприятно усещане за студен вятър върху кожата ти. Неговият усъвършенстван въздушен поток също така охлажда по-широко и по-голямо пространство по по-равномерен начин. Като използва и 77% по-малко енергия от бързия режим на охлаждане***.

 

Намалява разхода на енергия със 77%*, за да спести пари

Wind-Free™ охлаждане (енергоспестяващо)

Спестявай пари всеки ден с високо енергоефективното охлаждане Wind-Free™. Когато работи в режим Wind-Free™, външното тяло използва минимална мощност – с до 77% по-нисък разход на електричество в сравнение с бързия режим на охлаждане*. Така че можеш да запазиш комфортната прохлада, без да се притесняваш за сметката си за електричество.

* Тествано върху модел AR07T9170HA3 на базата на разхода на мощност при бърз режим на охлаждане спрямо режим на охлаждане Wind-Free™.

 

Наслади се на по-интелигентен стил на живот

AI Auto Comfort

Наслади се на интелигентен стил на живот с AI Auto Comfort*. Тя автоматично оптимизира различните режими, като анализира условията в стаята и навиците на използване**. Въз основа на предпочитаната от теб температура, автоматично включва най-подходящия режим, за да поддържа оптимални условия.

Наслади се на по-интелигентен стил на живот

* Изисква се Wi-Fi връзка и профил в Samsung. ** Съхранява данни за потребителите, техните предпочитания и модели на използване с цел предлагане на най-полезните опции.

 

Спи много по-добре през нощта     Спи много по-добре през нощта

Режим за добър сън Wind-Free™

Режимът за добър сън Wind-Free™ създава идеалния климат за сън - без неприятно, студено въздушно течение. Управлението на температурата и охлаждането Wind-Free™ ти помагат да заспиш бързо, да спиш дълбоко и комфортно, и да се събудиш напълно освежен.

 

 

Охлажда автоматично по-ефикасно

Сензор за откриване на движение

Охлади ефикасно дома си, без значение дали си там или не. Сензорът за откриване на движение разпознава, ако е нямало движение в продължение на 20 минути*, и автоматично превключва на режим Wind-Free™, за да пести енергия. Можеш да го настроиш и да не духа срещу теб или да следва движението ти.

 

Проектирана да охлажда по-бързо и по-надалеч

Бързо охлаждане

Охлажда стаите бързо от карай до край, така че да ти е винаги комфортно. Усилващата цифрова инверторна технология охлажда въздуха с 43% по-бързо*. Нейният усъвършенстван дизайн също така включва 15% по-голям вентилатор, 18% по-широк входен отвор и 31% по-широка клапа. Така студеният въздух се разпръсква по-надалеч**, на разстояние до 15 метра.

 

 

Екологичен хладилен агент

Хладилен агент R32

Опазвай планетата, като намалиш влиянието на климатичните промени. Климатикът използва хладилния агент от следващо поколение R32, който запазва озоновия слой и има по-слабо влияние върху глобалното затопляне в сравнение с конвенционалните хладилни агенти R22 или R410A. Което го прави много по-екологичен*.

* Тествано на хладилен агент R32 в сравнение с конвенционалните хладилни агенти на Samsung R410A и R22.

 

Лесен за почистване антибактериален филтър

Easy Filter Plus

Използвай своя климатик по-ефикасно с по-малко усилие. Филтърът Easy Filter Plus е разположен отвън, от горната страна, за да може лесно да се изважда и почиства. Неговата гъста мрежа пази топлообменника чист, а антибактериалното покритие те предпазва от опасни въздушни замърсители*.

 

Просто се почиства сам – автоматично

Автоматично почистване (3 стъпки)

Запази вътрешността на климатика си хигиенична, като не правиш нищо! Функцията за автоматично почистване автоматично изсушава топлообменника, след като е работил, като използва 3-степенен процес. Тя премахва влагата, като обдухва с въздух в продължение на 10 до 30 минути. Така предотвратява натрупването на бактерии и миризми.

 

Контролирай от разстояние, по всяко време и навсякъде

SmartThings

Контролирай температурата в своя дом по всяко време и навсякъде. Като използваш приложението SmartThings*, можеш да контролираш и наблюдаваш климатика от разстояние само с едно докосване. Или просто кажи на системата с изкуствен интелект (AI)* какво искаш** и тя го прави. Тя дори предлага и най-добрите настройки.

* Налично за устройства Android и iOS. Изисква се Wi-Fi връзка и профил в Samsung. ** Гласовият контрол се поддържа на английски (САЩ, Обединено кралство, Индия), китайски, корейски, френски, немски, италиански и испански. До края 2019 г. ще има поддръжка и на португалски.

 

Дишай по-лесно с тройна грижа за въздуха

Филтър за тройна грижа

Запази въздуха чист и поддържай производителността на топлообменника с филтър за тройна грижа. Трите му слоя съдържат филтър с висока плътност, който улавя големи частици прах, влакна и животински косми. Той има и филтър с покритие от зеолит, който улавя финия прах и спомага за ограничаването на вирусите, бактериите и алергените*.

*Тествано от корейска тестова лаборатория (FITI/KRICT) относно антибактериалния и вирусен ефект, и от японска тестова лаборатория (ITEA) относно антиалергенния ефект. Данните са измерени в определени тестови условия и могат да се различават в зависимост от факторите на околната среда и индивидуалното използване. Тествано върху модел AR13TYCABWKNST.

 

Предотвратява корозията за по-трайно охлаждане

DuraFin™ Plus

Наслади се на комфортно охлаждане много по-дълго. Ocean Fin е направена от материал, устойчив на корозия, за да предпази кондензатора от ръжда, което помага за поддържане на оптималната работа на топлообменника. Превъзходната й устойчивост на корозия е доказана чрез тест със солен спрей (SST) с продължителност от 480 часа*.

 

 

Видео представяне на модела:

Име:
Хиперинверторен климатик SAMSUNG WindFree Elite AR09TXCAAWKNEU/AR09TXCAAWKXEU
Модел:
SAMSUNG WindFree Elite AR09TXCAAWKNEU / AR09TXCAAWKXEU
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
24 м. за климатика/ 60 м. за компресора
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240 V /монофазно / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
2.50 (0.90 - 3.60) kW
Консумирана мощност:
0.54 (0.18 - 0.93) kW/h
SEER:
8.80
EER:
4.63 клас: A
Температура на приложение:
-10 ~ +46ºC
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Отопление:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
3.20 (0.80 - 7.10) kW
Консумирана мощност:
0.68 (0.15 - 2.16) kW/h
SCOP:
5.10
COP:
4.71 клас: A
Температура на приложение:
-10 ~ +24ºC
Мощност на отопление при -7ºC:
4.15 kW
Мощност на отопление при -10ºC:
3.98 kW
Мощност на отопление при -15ºC:
3.92 kW
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Вътрешно тяло: SAMSUG AR09TXCAAWKNEU WIND FREE ELITE

Дебит (m3/h):
min:426 / max:786
Ниво на звуково налягане:
min:16 / max:38
Размери (в мм.) ВхШхД:
299 x 889 x 215
Тегло:
10.6 кг.

Външно тяло: SAMSUNG AR09TXCAAWKXEU

Ниво на звуково налягане:
- 45 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
548 x 790 x 285
Тегло:
32.5 кг.
Модел:
SAMSUNG WindFree Elite AR09TXCAAWKNEU / AR09TXCAAWKXEU
ТИП:
Хиперинверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
A+++/A+++
SEER:
8.80 A+++
SCOP:
5.10 A+++
Гаранция:
24 м. за климатика/ 60 м. за компресора
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
20m²/50m³
При отопление:
20m²/50m³

Цена на продукта

2 239 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни