Меню
Търсене

Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-EF25VGKW / MUZ-EF25VG

Описание
Технически характеристики

Климатик MITSUBISHI MSZ-EF25VGKW / MUZ-EF25VG  (Бял панел на вътрешното тяло) - 9000 BTU

 

KIRIGAMINE ДИЗАЙН и избор от три цвята: бял EF-VGKW, сребрист EF-VGKS и черен EF-VGKB - климатиците Мицубиши от серия EF - Kirigamine Zen, сега с нов дизайн, са разработени в три елегантни цвята - черно, бяло и сребристо и допълват идеално модерния домашен интериор. Съчетавайки ниска консумация на енергия с тиха, но мощна работа, тези модели предоставят най-добрите решения за различни интериорни проекти. Всички климатици от серията достигат клас А+++ на енергийна ефективност, а нано-платиненият филтър има антибактериален ефект. Името на продукта “Kirigamine Zen” е олицетворение на холистичния подход при тази нова продуктова иновация – Киригамине е равнинна област в Япония, известна със своята непокътната природа, а Дзен е синоним на хармония, мир и благосъстояние. Новите стенни тела сега са още по-семпли и елегантни от своите предшественици.

 

Висока енергийна ефективност и икономия на eлектроенергия:  Със сезоненни коефициенти на преобразуване SEER от 9.10 и SCOP от 4.70 климатиците Мицубиши, серия MSZ-EF покриват изискванията за енергийна ефективност А+++ / А++

Вградено WiFi управление - адаптерът за управление на климатик Mitsubishi Electric  WiFi е Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка. WiFi адаптерът също така може да бъде настроен да сигнализира за грешки в работата на климатичната система, а в близко бъдеще ще служи дори и за дистанционна диагностика и профилактика на филтрите.

 

 

Изключително ниски нива на шум на вътрешното тяло: от 19 dB:

 

Намалена консумация в режим готовност с 90%. 

Климатиците консумират електроенергия в режим "готовност" дори и да не са реално в употреба. Докато се стремин да намалим конумацията на електроенергия по време на употреба, ние забравяме за разхищението на ел.енергия в режим "stand by", което не е маловажно.

Други педимства на климатика:

PAM control - технология, която контролира синусоидалната форма на тока така, че да кореспондира с тази на напрежението.По този начин се постигга ефективно използване на входящата мощност. Благодарение на PAM control, 98% от консумираната мощност се използва ефективно.

Econo cool - функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

Автоматично рестартиране - Изключително полезнафункция на климатиците Мицубиши. Тя позволява при прекъсванвъзстановяване на захранването, климатикът да се включва автоматично с предварително зададените настройки..

Охлаждане при ниски температури - Интелигентното управление на климатиците Мицубиши от тази серия позволява те да работят в режим охладнае дори при отрицателни външни температури -10ºC или -15ºC. Силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори при такива външни температури.

On/Off Таймер - Използвайки дистанционното управление на климатика, можете да определите часовете на включване и изключване

Функция седмичен таймер - лесна настройка на желана температура, час навключване и изключване на климатика. Ограничете загубите на енергия използвайки таймера.

Управление PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA - Климатикът е са съвместими с дистанционно управление тип PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA , което притежава множество функции за управление, включително и седмичен таймер

Централизирано включване/изключване - климатицице Mitsubishi от тази серия могат да бъдат свързани към централизирана система за управление MAC-821SC-E,чрез която могат паралено да бъдат контролирани до 8 вътрешни тела (функци - включено/изклзчено)

MXZ свързване (мултисплит) - Възможно е свързване на върешното тяло на климатика към друго външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

M-NET Свързване - Климатиците могат да се свържат със системен контролер MELANS (M-NET контролер)

ACO - Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

Свързване с конуси - Възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.

Самодиагностика - Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Автоматично затваряне на ламелата - Ламелата на климатика се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим, придавайки естетичен външен вид.

Режим на хоризонтално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението

Функция за съхранение на грешките - Тази функция позволява информацията за грешки, възникнали по време на работен режим на климатика, да се записва и съхранява.

Joint Lap DC - уникалният мотор на Mitsubishi Electric, който в Япония се нарича Поки Поки мотор. Със своята висока плътност допринася за значително голяма ефективност.

Режим  i save - опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

Автоматичен режим на вентилация - Настройка, която позволява на климатика да регулира силата на въздушния поток и силата на вентилатора на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Системно управление на група климатици - Едно дистанционно е в състояние да управлява режима на работа на до 16 охладителни системи.

DC Мотор на вентилатора - Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор

WiFi интерфейс - осигурява възможност за дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри (модулът е граден серийнов климатиците от серия MSZ-EF)

Cleaning-free Pipe Reuse - Позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент

DC Inverter  Инверторите на Mitsubishi Electric осигуряват оптимален контрол на честотата на работа. Като резултат, мощността във всички режими на отопление и охлаждане е оптимална и е постигнат максимален комфорт при минимална консумация на енергия.

Оребрени тръби - Топлообменниците на климатика използват високоефективни оребрени тръби. По този начин се увеличава площта за топлообмен

Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация- Блгодарение на този филтър, климатикът прихваща и неутрализира бактериите, полените и другите алергени във въздуха.

Пречистващ филтър - Филтърът има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух.

R32 - Климатиците Мицубиши от тази серия използват екологичен хладилен агент R32.

CE - Климатикът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и на околната среда

Име:
Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-EF25VGKW / MUZ-EF25VG
Модел:
MITSUBISHI MSZ-EF25VGKW / MUZ-EF25VG
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
2.50 (0.90 - 3.40) kW
Консумирана мощност:
0.54 ( - ) kW/h
SEER:
9.10
EER:
4.63 клас: A
Температура на приложение:
-10 до +46ºC
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Отопление:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
3.20 (1.00 - 4.20) kW
Консумирана мощност:
0.70 ( - ) kW/h
SCOP:
4.70
COP:
4.57 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +24ºC
Мощност на отопление при -10ºC:
2.40 kW
Мощност на отопление при -15ºC:
2.00 kW
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Вътрешно тяло: MITSUBISHI MSZ-EF25VGKW + WiFi

Дебит (m3/h):
min: 240 / max: 714
Ниво на звуково налягане:
min: 19 / max: 45
Размери (в мм.) ВхШхД:
299 x 885 x 195
Тегло:
11.5 кг.

Външно тяло: Mitsubishi MUZ-EF25VG

Ниво на звуково налягане:
- 47 - / - 48 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
550 x 800 x 285
Тегло:
31 кг.
Модел:
MITSUBISHI MSZ-EF25VGKW / MUZ-EF25VG
ТИП:
Инверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
A+++/A++
SEER:
9.10 A+++
SCOP:
4.70 A++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
25m²/65m³
При отопление:
20m²/50m³

Цена на продукта

1 999 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни