Меню
Търсене

Инверторен климатик BOSCH CL6001iU W35E

Описание
Технически характеристики

Инверторен климатик BOSCH CL6001iU W35E

 • Енергиен клас А+++/А++
 • Сензор за присъствие
 • High Density филтър
 • Фотокаталитичен филтър
 • Bio филтър (HEPA)
 • Йонизатор
 • Самопочистване чрез изсушаване
 • Функция Follow Me
 • 3 години гаранция
 • Управление чрез смарфон (Опция)
 • Отличен продукт за охлаждане и отопление с висока ефективност
 • Голям брой функции за всякакви изисквания
 • Най-високо ниво пречистваща система с йонизатор
 • Лесно обслужване с приложението Bosch HomeCom Easy (изисква се гейтуей)*

Инверторният климатик Bosch CL6001iU W35E с мощност 12000 BTU е най-новото попълнение на високотехнологични климатични системи Bosch. Този представител на високият клас инверторни климатици, предлага разнообразие от функции и екстри за потребителите.

Климатиците Bosch CL6001 се произвеждат с висококачествени компоненти като компресори, вентилатори, електроника и това се вижда във всеки детайл.

Tрябва да  отбележим, колко компактно е вътрешното тяло. В изключително малък размер Bosch предлагат вътрешно тяло с разнообразие от функции и висока ефективност А+++.

Широчината е само 79.5 см, а височината 29.5 см. С тези размери лесно може да монтирате вътрешното тяло дори над врата, а над вътрешното тяло е нужно само 5 см разстояние от тавана, за да осигурите нужната циркулация на въздух. 

 

Bosch CL6001iU е сред най-ефективните климатици на пазара с нива на енергийна ефективност, които за този модел стигат до А+++ в режим охлаждане и А++ в режим отопление. Както знаем, нивото на енергийна ефективност е ключов фактор за постигане на по-високи нива на пестене на енергия.

 

Bosch CL6001i  са неуловимо тихи. Използват многостъпков мотор на вътрешното тяло, който произвежда едва 21dB(A).

В последните години нивото на шум на климатика се превърна в ключов въпрос за потребителите и основен фактор при избора на производител. Наред с изискването за висока енергийна ефективност, потребителите все повече търсят продукти с ниски нива на шум 19~21dB, което е на практика безшумно. Възможно е в търговската и техническа литературата предлагана от производителите да срещнете понятието звуково налягане и звукова сила. Понякога термините могат да създадат объркване и спекулация от различни търговци. Затова решихме да разгадаем разликата - звуковата сила се генерира от самия уред, независимо от разстоянието и околната среда. Звуковото налягане е звукът, който се чува на определено разстояние. Звуковото налягане обикновено се изчислява на разстояние между 1 и 5 метра от устройството.

 

 

Бързо разглобяване в 3 лесни стъпки
Серията 6001i е изключителна със своето устройство. С развиването само на 1 винт, може да разглобите цялото вътрешно тяло с бързи и лесен достъп до всички основни компоненти. С тази иновация се гарантира пълно почистване на всички компоненти на вътрешното тяло, бързо и качественото ниво на сервиз.
1. Развийте винта.
2. Освободете захващащият палец.
3. Издърпайте турбината (вентилатора) и въздушната клапа надолу.
 
С тези три лесни стъпки имате достъп до бързо и лесно почистване на турбината и въздухоотвеждащите клапи.

Повишена ефективност и надеждност
Сред новите технологии внедрени във външното тяло на Bosch CL6001i е функцията за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear е налична само в режим на охлаждане. Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (режим StandBy). Разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия.

Вътрешното тяло на CL6001i е оборудвано с 5-степенен мотор на вентилатора. Всички модели CL6001i използват високоефективни топлообменници с Golden Fin покритие, което ефективно предпазва от развитие на бактерии и размножаването им, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло. 

 

Опция адаптер за управление през смартфон -  Bosch CL6001i предлага Wi-Fi управление, чрез приложението Bosch HomeCom Easy. Това дава възможност да управлявате настройките на климатика и да определяте времето за включване и изключване.

Bosch CL6001i се управлява с функционално безжично дистанционно управление, което осигурява богат набор от режими и функции за управление.

Чист въздух от Bosch
Bosch използва иновативна технология от висококачествени филтри и йонизатор за пречистване на въздуха в стаята. Благодарения на своята иновация, Bosch предлага високо ниво на пречистване на въздуха в помещението.
 

Самопочистване
По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.

 

Функция Follow Me
Вграден сензор за температура в дистанционното управление автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира дистанционното управление.

 

3 години гаранция
Bosch дава три години гаранция за всички основни компоненти на системата.

High Density филтър
High density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър
Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения, както и вредни газове и миризми.

Bio филтър (HEPA)
Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Йонизатор
Йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Име:
Инверторен климатик BOSCH CL6001iU W35E
Модел:
BOSCH CL6001iU W35E
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
3.50 (1.32 - 3.96) kW
Консумирана мощност:
0.86 (0.13 - 1.25) kW/h
SEER:
8.50
EER:
4.07 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +50ºC
Подходящ за помещения:
30m²/80m³

Отопление:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
3.90 (0.88 - 4.54) kW
Консумирана мощност:
0.98 (0.12 - 1.45) kW/h
SCOP:
4.60
COP:
3.98 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +24ºC
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: BOSCH CL6001iU W 35 E

Дебит (m3/h):
min: 290 / max: 560
Ниво на звуково налягане:
min: 21 / max: 40
Размери (в мм.) ВхШхД:
295 x 795 x 225
Тегло:
10.2 кг.

Външно тяло: BOSCH CL6001i 35 E

Ниво на звуково налягане:
- 57,5 - / -
Размери (в мм.) ВхШхД:
554 x 805 x 330
Тегло:
28,4 кг.
Модел:
BOSCH CL6001iU W35E
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
A+++/A++
SEER:
8.50 A+++
SCOP:
4.60 A++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
30m²/80m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

1 549 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни