Меню
Търсене

Инверторен климатик Samsung AR09NXWXBWKNEU / AR09NXWXBWKXEU Wind-Free

-14%
Безплатен монтаж
Препоръчваме
Описание
Технически характеристики

Samsung AR09NXWXBWKNEU/AR09NXWXBWKXEU Wind-Free е инверторен климатик с иновтивната технология  Wind-Free - охлаждане без неприятен вятър.

И още:
 
Wind-Free™ 

Иновативната системата Wind-Free™ осигурява на потребителите идеален климат в помещението, поддържайки желаната стайна температура, като използва Wind-Free™ охлаждане, за да разпръсне леко студения въздух през 21 000 микро въздушни дупки. Първо, системата намалява стайната температура в режима за бързо охлаждане, след достигане на желаната температура автоматично преминава в режим на охлаждане Wind-Free™. По този начин най-ефективно се поддържа комфортно ниво на прохлада без неприятното усещане за студен вятър. С Wind-Free получавате бързо охлаждане на помещението от ъгъл до ъгъл, така че винаги да се чуствате комфортно, където и да сте разположени. Системата Wind-Free™ има възможност да се свързва със Smart Home приложението на Samsung. Контролът на комфорта никога не е бил по-лесен.  

  
Мигновено охлаждане 

 
Ексклузивен триъгълен дизайн за по-бързо охлаждане на въздуха, за да можете бързо да се чувствате по-комфортно. Новият дизайн позволява използването на по-големи въздушно отвори за въздух и по-голям вентилатор, като в същото време се запазва компактния размер на климатика. 

 

8-полюсен дигитален инвертор.  Пести енергия – до 68% 


Новият 8-полюсен инвертор е основата на модерната Digital Inverter технология на Samsung. Тя е първата в света, която използва 8-полюсен мотор вместо 4-полюсен в компресора на външно тяло, така че да се постигне по-малко колебания на въртящия момент. Това осигурява по-ефективна работа, без често включване и изключване, с по-малко вибрации и шум, което води до по-бързо охлаждане и поддържане на желаната температура 8-полюсният цифров инвертор консумира едва 32% от енергията, използвана от конвенционалните модели. Това го прави много по-тих, по-издръжлив и по-ефективен. 

 

Поддържайте комфорта без промяна на настройките 

Режим на охлаждане в две стъпки без вятър. Климатикът Samsung започва да охлажда въздуха бързо, използвайки режима за бързо охлаждане. След това автоматично се превключва в режим на комфортно охлаждане, за да поддържа желаната температура, което елиминира нуждата от допулнителня промяна на настройките за работа. 
 

Режим "Single user mode"

След като изберете режима "Single user mode", климатизаторът може да промени капацитета си. С този режим можете да намалите максималния капацитет на вашия климатик, което води до по-голяма икономия на енергия, от нормалния режим. При работа в продължение на 2 часа в режим за единичен потребител, може да спести 26% енергия, в сравнение с нормалния режим. 

  
Насладете се на хубав нощен сън

Режим "Добър сън" без вятър.  Липсата на хубав сън може да навреди на качеството на вашия ден. Ето защо функцията на Samsung „Good Sleep“, без студен въздушен поток, създава идеален климат във вашата спалня.  С прецизна система за температурен контрол с охлаждане без вятър, трите жизненоважни етапа на съня ви са защитени от влажност и топлина, което помага да заспите бързо, да заспите дълбоко и да се събудите освежено. „Good Sleep“ не само ви спестява много ценни минути и часове на потенциално изгубен сън, но и спестява до 36% от потреблението на енергия в сравнение с нормалния режим на охлаждане. 

  
 Намалява над 99% ултрафин прах 

Широк PM2.5 филтър. Малките частици във въздуха могат да бъдат вдишани и да се внедрят в белите дробове. Филтър PM2.5 поддържа въздуха чист, като улавя 99% от ултра финия прах за 100 минути. Филтърът покрива 100% от площта на климатика, през която влиза въздухът. Така входящият въздух се филтрира напълно. 
 

 

Бързо и лесно почистване на филтъра 

Easy Filter Plus е разположен отвън, в горната част на тялото, така че лесно може да се извади, почисти и постави обратно, без да се отваря капак. Неговото антибактериално покритие филтрира от въздуха прах, опасни замърсители и алергени. 

 

Стабилна и дълготрайна работа 

Triple Protector Plus  - Благодарение на технологията Triple Protector Plus климатизаторът работи гладко дори при най-екстремни условия: 
1. Вграден стабилизатор - Функцията за вграден стабилизатор защитава променливо токовия захранващ блок от внезапно увеличаване или намаляване на напрежението. 
2. Компресорна защита - Отличителният защитен елемент на компресора на Samsung предотвратява претоварването на компресора от нестабилни електрически обстоятелства. 
3. Контролер за защита - Иновативният контролер на Samsung се настройва, за да избегне аварии от напрежението. Тази специална технология издържа на колебания на мощността от 80 В до 450 В. 
Антикорозионно покритие и може да понесе много високи температури. Климатизаторът Samsung е проектиран със силно устойчив на корозия материал, за да се предпазят от ръжда. Това покритие предпазва устойчиво кондензатора от корозия, за да осигурява хладен и чист въздух дълго време, без притеснение от износване. 


Smart home приложение 

Чрез включването на Wi-Fi в новата Smart Pearl система на Samsung вече можете да управлявате и контролирате вашия климатик чрез Smart Home приложението от всяко място по всяко време. Можете да свържете с това мобилното приложение не само климатика, но и други домашни уреди на Samsung (включително хладилници, перални машини, фурни, прахосмукачки робот или пречистватели на въздух).
Основните функции, които можете да регулирате с едно натискане на бутона: дистанционно наблюдение и контрол, напомняния за уведомяване за филтриране, известия за грешки, график за включване/изключване на системата, проследяване на основното потребление на енергия, "My Wind" , зададена температура, скорост на вентилатора. 
Контролни функции: Тих режим, Бърз турбо режим, Режим Comfort, Режим за един потребител, Добър режим на заспиване и Режим на охлаждане в две стъпки. 
Новата Smart Home Platform (SHP) сега позволява на потребителите лесно да интегрират своята Smart Pearl система в центровете за домашна автоматизация на Samsung Smart Things, позволяващи пълен контрол и автоматизация на вашия дом.
Samsung Smart Home е достъпен за изтегляне за iOS и Android.

Видео за Wind-Free

Име:
Инверторен климатик Samsung AR09NXWXBWKNEU / AR09NXWXBWKXEU Wind-Free
Модел:
Samsung AR09NXWXBWKNEU / AR09NXWXBWKXEU Wind-Free wifi
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
2.50 (0.90 - 3.30) kW
Консумирана мощност:
0.60 (0.18 - 0.90) kW/h
SEER:
7.10
EER:
4.17 клас: A
Температура на приложение:
-10 до +46ºC
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Отопление:

Енергиен клас:
A+
Капацитет:
3.20 (1.10 - 4.90) kW
Консумирана мощност:
0.85 (0.24 - 1.27) kW/h
SCOP:
4.00
COP:
3.76 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +24ºC
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Вътрешно тяло: Samsung AR09NXWXBWKNEU Wind-Free wifi

Дебит (m3/h):
Ниво на звуково налягане:
min: 22 / max: 37
Размери (в мм.) ВхШхД:
267 x 828 x 265
Тегло:
9.4 кг.

Външно тяло: Samsung AR09NXWXBWKXEU

Ниво на звуково налягане:
- 45 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
548 x 720 x 265
Тегло:
27.6 кг.
Модел:
Samsung AR09NXWXBWKNEU / AR09NXWXBWKXEU Wind-Free wifi
ТИП:
Инверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
A++/A+
SEER:
7.10 A++
SCOP:
4.00 A+
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
25m²/65m³
При отопление:
20m²/50m³

Цена на продукта

1 729 лв.1 479 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Отстъпка -14% (спестявате 250лв.)
Запитване Сравни