Меню
Търсене

Инверторен климатик Samsung AR07MXWSAWKNEU / AR09NXFPEWQXEU

-22%
Безплатен монтаж
Описание
Технически характеристики

Инверторен климатик Samsung AR07MXWSAWKNEU / AR09NXFPEWQXEU

Охлажда 43% по-бързо
Дигитален инвертор и триъгълен дизайн. Бързо охлажда помещението от ъгъл до ъгъл, така че винаги да се чуствате комфортно, където и да сте.Технологията Digital Inverter охлажда въздуха с 43% по-бързо и триъгълният дизайн разпределя хладния въздух по надалеч и по-широко.

 


Разпрстранява хладния въздух още по-надалеч
Подобрената ширина и ъгъл на изхода и допълнителни V-клапи, гарантират, че въздухът се охлажда и изтласква по-бързо, по-далеч и по нашироко.Ъгълът на излизане на въздушната струя е различен в сравнение с конвенционалните модели, което позволява дължината на въздушения поток да достигне 14 метра

 

 

Оптимизирано охлаждане в две стъпки
Двустъпално охлаждане. Климатикът Samsung започва да охлажда въздуха бързо, използвайки режима за бързо охлаждане. След това автоматично се превключва в режим на комфортно охлаждане, за да поддържа желаната температура, което елиминира нуждата от допулнителня промяна на настройките за работа.

 

Режим "Single user mode"
След като изберете режима "Single user mode", климатизаторът може да промени капацитета си. С този режим можете да намалите максималния капацитет на вашия климатик, което води до по-голяма икономия на енергия, от нормалния режим.При работа в продължение на 2 часа в режим за единичен потребител, може да спести 26% енергия, в сравнение с нормалния режим.

 

Насладете се на хубав нощен сън
Липсата на хубав сън може да навреди на качеството на вашия ден. Ето защо функцията на Samsung „Good Sleep“ създава идеален климат във вашата спалня.С прецизна система за контрол на температурата и автоматична настройка на влагата и трите жизненоважни етапа на съня ви са защитени от влажност и топлина, така че да се събудите напълно освежени и готови за новия ден.„Good Sleep“ не само ви спестява много ценни минути и часове на потенциално изгубен сън, но и спестява до 36% от потреблението на енергия в сравнение с нормалния режим на охлаждане.

 

Намалява вредните вируси
Система за филтриране. Климатикът Samsung гарантира, че въздухът, който дишате, е чист и здрав. Йонизаторът намалява вредните бактерии и вируси във въздуха, включително грип А, до 99%.

 


Smart home приложение
Чрез включването на Wi-Fi в новата Smart Pearl система на Samsung вече можете да управлявате и контролирате вашия климатик чрез Smart Home приложението от всяко място по всяко време.Можете да свържете с това мобилното приложение не само климатика, но и други домашни уреди на Samsung (включително хладилници, перални машини, фурни, прахосмукачки робот или пречистватели на въздух).Основните функции, които можете да регулирате с едно натискане на бутона: дистанционно наблюдение и контрол, напомняния за уведомяване за филтриране, известия за грешки, график за включване/изключване на системата, проследяване на основното потребление на енергия, "My Wind" , зададена температура, скорост на вентилатора.Контролни функции: Тих режим, Бърз турбо режим, Режим Comfort, Режим за един потребител, Добър режим на заспиване и Режим на охлаждане в две стъпки.Новата Smart Home Platform (SHP) сега позволява на потребителите лесно да интегрират своята Smart Pearl система в центровете за домашна автоматизация на Samsung Smart Things, позволяващи пълен контрол и автоматизация на вашия дом. Samsung Smart Home е достъпен за изтегляне за iOS и Android.
 

 

Crystal Gloss ™
Уникален стил и иновативен дизайн. Чистото Crystal Gloss ™ покритие и уникалният извит дизайн на климатика Samsung осигуряват първокласен външен вид и изпълнение. Както аеродинамичните спортни автомобили с висока производителност, на мощното устройство е пооставен атрактивен корпус с двойно впръскан, прозрачен материал за елегантен завършек.

 

Стабилна и дълготрайна работа с Triple Protector Plus
- Благодарение на технологията Triple Protector Plus климатизаторът работи гладко дори при най-екстремни условия:
1. Вграден стабилизатор - Функцията за вграден стабилизатор защитава променливо токовия захранващ блок от внезапно увеличаване или намаляване на напрежението.
2. Компресорна защита - Отличителният защитен елемент на компресора на Samsung предотвратява претоварването на компресора от нестабилни електрически обстоятелства.
3. Контролер за защита - Иновативният контролер на Samsung се настройва, за да избегне аварии от напрежението. Тази специална технология издържа на колебания на мощността от 80 В до 450 В.
Антикорозионно покритие и може да понесе много високи температури.
Климатизаторът Samsung е проектиран със силно устойчив на корозия материал, за да се предпазят от ръжда. Това покритие предпазва устойчиво кондензатора от корозия, за да осигурява хладен и чист въздух дълго време, без притеснение от износване.

 

 

Име:
Инверторен климатик Samsung AR07MXWSAWKNEU / AR09NXFPEWQXEU
Модел:
Samsung AR07MXWSAWKNEU / AR09NXFPEWQXEU
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
2г. за целия уред и 5г. за компресора
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
2.75 (0.90 - 3.35) kW
Консумирана мощност:
0.82 (0.21 - 1.03) kW/h
SEER:
6.40
EER:
3.35 клас: A
Температура на приложение:
-5 до +46ºC
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Отопление:

Енергиен клас:
A
Капацитет:
3.20 (1.30 - 4.50) kW
Консумирана мощност:
0.85 (0.27 - 1.20) kW/h
SCOP:
3.80
COP:
3.76 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +24ºC
Мощност на отопление при -7ºC:
2.57 kW
Мощност на отопление при -10ºC:
2.35 kW
Мощност на отопление при -15ºC:
2.15 kW
Подходящ за помещения:
15m²/39m³

Вътрешно тяло: Samsung AR07MXWSAWKNEU

Дебит (m3/h):
Ниво на звуково налягане:
min: 22 / max: 37
Размери (в мм.) ВхШхД:
261 x 896 x 261
Тегло:
11 кг.

Външно тяло: Samsung AR09NXFPEWQXEU

Ниво на звуково налягане:
- 48 - / - 50 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
475 x 660 x 242
Тегло:
22.4 кг.
Модел:
Samsung AR07MXWSAWKNEU / AR09NXFPEWQXEU
ТИП:
Инверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
A++/A
SEER:
6.40 A++
SCOP:
3.80 A
Гаранция:
2г. за целия уред и 5г. за компресора
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
20m²/50m³
При отопление:
15m²/39m³

Цена на продукта

1 149 лв.899 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Отстъпка -22% (спестявате 250лв.)
Запитване Сравни