Меню
Търсене

Инверторен климатик Midea AG-09NXD1-XI Xtreme Save Pro

-8%
Безплатен монтаж
Описание
Технически характеристики

Инверторен климатик Midea AG-09NXD1-XI / X2-09N8D1-XO Xtreme Save Pro

Функция Auto Restart Режим Turbo Режим Quiet Mode   Хоризонтално реене на жалузите  Вертикално реене на жалузите Функция Follow Me Самопочистване Супер йонизатор iECO режим за свръх ниска консумация 8°C отопление High Density филтър Bio филтър Gear Shift 24-часов таймер   Нискотемпературен кит Златно покритие на топлообменника Функция Refrigerant Leakage Detect Louver Position Memory Извеждане на конденза от 2 страни Нагревател на дъното на външното тяло   Diamond дизайн

  • Серия: Xtreme Save Pro;
  • Енергиен клас: A+++/A++;
  • Охлаждане SEER: 8.80;
  • Отопление SCOP: 4.60;
  • Капацитет: 9 000 Btu;

Функции и екстри на инверторния климатик Midea AG-09NXD1-XI / X2-09N8D1-XO Xtreme Save Pro

Функция Auto Restart  Функция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Режим Turbo  Режим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Режим Quiet Mode  Режим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки  (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая.

Хоризонтално реене на жалузите Хоризонтално реене на жалузите - Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Вертикално реене на жалузите Вертикално реене на жалузите - Вертикалните жалузи се реят под ъгъл 110°, докато при обикновените климатици това става само при 80°. По този начин се получава охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция Follow Me  Функция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Mission II е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Нощен режим Нощен режим -   Нощен режимПри активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

Самопочистване Самопочистване - По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии

Супер йонизатор Супер йонизатор - Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони, за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

LED дисплей - Вътрешното тяло разполага с голям LЕD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система.

iECO режим за свръх ниска консумация  iECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Mission са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

8°C отопление  8°C отопление

1W Standby - Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия

High Density филтър High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Bio филтър Bio филтър (HEPA) - Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно

Gear Shift Gear Shift - Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

24-часов таймер 24-часов таймер - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Йонизиращ филтър - Йонизиращият филтър убива бактериите и редуцира значително броя им чрез разрушаване на клетъчната стена.

Работа в авариен режим Работа в авариен режим - При обикновените климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, климатикът отчита код за грешка и спира работа. Докато при тези климатици Midea, вътрешното тяло отчита код за грешка, която се визуализира, а климатикът ще продължи своята работа.

Нискотемпературен кит Нискотемпературен кит - Отопление при ниски температуриВъншното тяло на климатика може да работи в режим на отопление безпроблемно при много ниски външни температури.

Golden Fin покритие на топлообменника Golden Fin покритие на топлообменника - Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Функция Refrigerant Leakage Detect Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка

Louver Position Memory Louver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Извеждане на конденза от 2 страни Извеждане на конденза от 2 страни - Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Нагревател на дъното на външното тяло Нагревател на дъното на външното тяло - Електрически нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури.

Нагревател на компресора - Електрически нагревател на компресора осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни.

Съвместимост с мулти сплит - Вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове

Diamond дизайн Diamond дизайн - Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и издръжлива на вибрации. Новият Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт допринасят за по-тихата работа на външното тяло.

Име:
Инверторен климатик Midea AG-09NXD1-XI Xtreme Save Pro
Модел:
Midea AG-09NXD1-XI / X2-09N8D1-XO Xtreme Save Pro
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+++
Капацитет:
2.63 (1.02 - 3.22) kW
Консумирана мощност:
0.63 (0.08 - 1.10) kW/h
SEER:
8.80
EER:
4.17 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +50ºC
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Отопление:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
3.22 (0.82 - 3.37) kW
Консумирана мощност:
0.65 (0.07 - 0.99) kW/h
SCOP:
4.60
COP:
4.95 клас: A
Температура на приложение:
-15 до +30ºC
Подходящ за помещения:
15m²/40m³

Вътрешно тяло: Midea MSAGBU-09HRFN8-QRD0GW

Дебит (m3/h):
min: - / max: 560
Ниво на звуково налягане:
min: 19 / max: 37
Размери (в мм.) ВхШхД:
295 x 835 x 208
Тегло:
8.7 кг.

Външно тяло: MideaMOX230-09HFN8-QRD5GW

Ниво на звуково налягане:
- 54 - / --
Размери (в мм.) ВхШхД:
555 x 765 x 303
Тегло:
26.7 кг.
Модел:
Midea AG-09NXD1-XI / X2-09N8D1-XO Xtreme Save Pro
ТИП:
Инверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
A+++/A++
SEER:
8.80 A+++
SCOP:
4.60 A++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
20m²/50m³
При отопление:
15m²/40m³

Цена на продукта

1 519 лв.1 399 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Отстъпка -8% (спестявате 120лв.)
Запитване Сравни