Меню
Търсене

Инверторен климатик TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E SEIYA

Описание
Технически характеристики

Инверторен климатик TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E SEIYA

    
 

Грижа за околната среда

Климатици от серията SEIYA използват най-иновативната технология с фреон R32 и покриват изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Всеки един инсталиран климатик Тошиба , серия SEIYA е и грижа за околната среда.

Безшумна работа

Инверторни климатици SEIYA предлагат най-доброто качество и то почти безшумно. Изключителна грижа и внимание при разработването на Toshiba SEIYA са отделени, за да се сведе звука до минимум. Това прави SEIYA една от най-тихите климатични системи в категорията си .

 

Бутон за персонализиран комфорт

Само едно докосване на вашия инверторен климатик Toshiba е достатъчно, за да ви осигури оптимален комфорт, след като запаметите желаните настройки на работа на климатика.


Самопочистваща функция

Инверторните климатици Toshiba от серията SEIYA разполагат със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато работещ в режим охлаждане климатик бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

 

Отопление при ниски външни температури

Високотехнологичните разработки на компанията Toshiba както в сферата на проектирането на компресори, така и в тяхното управление, дават възможност на всички климатици от тази марка да осигурят ефективно и комфортно отопление при външни температури до -15°С.

  Режим „Висока мощност“ - позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото спадане или покачване на външната температура се отразява както на вътрешната температура, така и на мощността на климатика. За да изключите тази функция трябва да натиснете повторно бутона на дистанционното управление.

  Режим ECO -  дава възможност да се намали консумираната енергия в режим на охлаждане и отопление. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температурата се увеличава с 1 ⁰C на всеки 2 часа, а в режим на отопление – намалява с 1 ⁰C на всеки 2 часа. Функция ECO повишава енергийната ефективност и понижава консумацията на електроенергия.

  Временен режим на работа - включва се с бутон Reset на вътрешното тяло в случаите, когато дистанционното управление е повредено или няма батерии. При активиране на този режим климатикът работи на автоматична скорост на вентилатора при температура от 25 ⁰C. Деактивирането на функцията се извършва отново от бутон Reset.

  Таймер -благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

  Автоматично рестартиране - активира се допълнително чрез продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самопочистваща функция при охлаждане - активира се след изключване на климатика и се продължава 30 минути. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

  Функция „ONE-TOUCH“ - предоставя ви възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запаметете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона „One-touch“.

 Тих режим на работа - при активиране на функцията „Тих режим“ вентилаторът започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често този режим се активира през нощта, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън.

  Режим „Комфортен сън“ - При активиране на режима вздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 ⁰C на всеки 2 часа, а в режим отопление – намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

  Управление на два климатика едновременно - тази функция ви предоставя възможност за независимо управление на два климатика, инсталирани близо един до друг, от едно дистанционно управление.

 

Име:
Инверторен климатик TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E SEIYA
Модел:
TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E SEIYA
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
60 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
3.30 (1.00 - 3.60) kW
Консумирана мощност:
1.10 (0.26 - 1.25) kW/h
SEER:
6.10
EER:
3.00 клас: C
Температура на приложение:
-15ºC до +46ºC
Подходящ за помещения:
30m²/80m³

Отопление:

Енергиен клас:
A+
Капацитет:
3.60 (1.10 - 4.50) kW
Консумирана мощност:
0.92 (0.22 - 1.24) kW/h
SCOP:
4.00
COP:
3.91 клас: A
Температура на приложение:
-15°C~+24ºC
Мощност на отопление при -7ºC:
2.50 kW
Мощност на отопление при -10ºC:
2.28 kW
Мощност на отопление при -15ºC:
1.90 kW
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E

Дебит (m3/h):
min: 264 / max: 600
Ниво на звуково налягане:
min:21 / max: 41
Размери (в мм.) ВхШхД:
293 x 798 x 230
Тегло:
9 кг.

Външно тяло: TOSHIBA RAS-13J2AVG-E

Ниво на звуково налягане:
- 49 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
530 x 660 x 240
Тегло:
24 кг.
Модел:
TOSHIBA RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E SEIYA
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
A++/A+
SEER:
6.10 A++
SCOP:
4.00 A+
Гаранция:
60 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
30m²/80m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

1 450 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни