Меню
Търсене

Инверторен климатик MideaMSFAAU-09HRFN8 / MOB01-09HFN8 BREEZELESS +

Описание
Технически характеристики

Midea MSFAAU-09HRFN8 / MOB01-09HFN8 BREEZELESS+  - инверторен климати с функция за охлаждане без директен вятър.

iECO режим за свръх ниска консумацияФункция GearФункция Follow MeФункция Anti-cold Air8°C отоплениеРежим Quiet ModeФункция Refrigerant Leakage DetectФункция Self-diagnosis and Auto-protectionHigh Density филтър Автоматично самопочистванеФункция Auto RestartLouver Position MemoryWi-Fi управление

  • Вграден WiFi модул за управление на климатика през интернет;
  • Серия: Midea BREEZELESS ;
  • Енергиен клас: А+++/A++;
  • Охлаждане SEER: 8.50;
  • Отопление SCOP: 4.60;

 

TWIN FLAP™ технология при охлаждане

Вътрешните тела от серия BreezeleSS+ разполагат с двойни TwinFlap™ жалузи с 7928 нано отвора, които осигуряват равномерно и деликатно разпределение на охладния въздух в цялото помещение.

 

3D въздушен поток

Благодарение на иновативния корпус, изходящият въздух се разпространява напред и настрани, като това осигурява приятно усещане и 3D въздушен поток. Климатиците от серия BreezeleSS+ са първите сплит системи със странични клапи за въздух. Специално проектирана S-образна форма спомага за оптимален въздушен поток през топлообменника и подобрена дисперсия. 

 

 

QUATTRO инвертор

Екологичният фреон R32 и иновативната Inverter Quatrro технология на Midea гарантират ниска консумация на енергия и висока ефективност на обновения DC-инверторен компресор. Той достига 65 Hz честота само за 6 секунди и в комбинация с високоскоростния DC-инверторен вентилатор, спомага температурата в климатизираното помещение да започне да се променя само след 60 секунди работа на климатичната система.

 

iECO режим за свръх ниска консумация  iECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea BreezeleSS+ са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Функция Gear Функция Gear - климатиците Midea BreezeleSS+ Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Нощен режим - времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Функция Follow Me  Функция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Anti-cold Air Функция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

8°C отопление 8°C отопление - в режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки  (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая.

Режим Quiet Mode Режим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Температурна компенсация - функцията “Температурна компенсация” елиминира разликата при температурата между пода и тавана посредством смесване на различни слоеве (пластове) в помещението

Функция Refrigerant Leakage Detect  Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Функция Low Ambient Heating - използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

Функция Low Ambient Cooling - използва се за работа на климатика в режим на охлаждане при ниски температури на околната среда.

Функция Self-diagnosis and Auto-protection Функция Self-diagnosis and Auto-protection - климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

High Density филтър  High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Автоматично самопочистване Автоматично самопочистване - топлообменникът на климатиците Midea BreezeleSS+ се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Кабелно дистанционно управление - за разлика от обикновеното инфрачервено дистанционно управление, кабелният контролер може да бъде фиксиран върху стената. Използва се често в големи търговски обекти за лесно и удобно управление.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Louver Position Memory  Louver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Извеждане на конденза от 2 страни - дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Вградена кондензна помпа - вградената кондензна помпа позволява издигане на конденза до максимум 750 mm.

Wi-Fi управление Wi-Fi управление - климатиците Midea BreezeleSS+ дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

 

Видео за модел Midea BREEZELESS+ 

Име:
Инверторен климатик MideaMSFAAU-09HRFN8 / MOB01-09HFN8 BREEZELESS +
Модел:
MideaMSFAAU-09HRFN8/MOB01-09HFN8 BREEZELESS +
Мощност:
9000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
А+++
Капацитет:
2.63 (0.84 - 3.28) kW
Консумирана мощност:
0.68 (0.10 - 1.15) kW/h
SEER:
8.50
EER:
3.87 клас: A
Температура на приложение:
-15ºC до +50ºC
Подходящ за помещения:
20m²/50m³

Отопление:

Енергиен клас:
А++
Капацитет:
2.63 (0.84 - 3.37) kW
Консумирана мощност:
0.63 (0.07 - 0.99) kW/h
SCOP:
4.60
COP:
4.17 клас: A
Температура на приложение:
-25°C~+30ºC
Подходящ за помещения:
15m²/40m³

Вътрешно тяло: MSFAAU-09HRFN8-QRD6GW

Дебит (m3/h):
min: 380 / max: 610
Ниво на звуково налягане:
min:19 / max: 38
Размери (в мм.) ВхШхД:
325 x 940 x 193
Тегло:
10.7 кг.

Външно тяло: MOB01-09HFN8-QRD6GW(A)

Ниво на звуково налягане:
- 56 - / -
Размери (в мм.) ВхШхД:
554 x 800 x 333
Тегло:
29.3 кг.
Модел:
MideaMSFAAU-09HRFN8/MOB01-09HFN8 BREEZELESS +
ТИП:
Инверторен
Мощност:
9000 BTU
Енергиен клас:
А+++/А++
SEER:
8.50 A+++
SCOP:
4.60 A++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
20m²/50m³
При отопление:
15m²/40m³

Цена на продукта

1 299 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни