Меню
Търсене

Инверторен климатик Midea MSAB-12NXD0-XI(B) Aurora

Описание
Технически характеристики

Wi-Fi управление Функция Auto Restart Режим Turbo High Density филтър Фотокаталитичен филтър Bio филтър Режим Quiet Mode Нощен режим  Хоризонтално реене на жалузите Функция Refrigerant Leakage Detect 8°C отопление Функция Follow Me 24-часов таймер iECO режим за свръх ниска консумация Diamond дизайн Самопочистване Златно покритие на топлообменника Извеждане на конденза от 2 страни Работа в авариен режим Нагревател на дъното на външното тяло Нискотемпературен кит

 

Серия: Aurora;

  • Енергиен клас: A++/A+;
  • Охлаждане SEER: 7.00;
  • Отопление SCOP: 4.10;
  • Капацитет: 12 000 Btu;

Функции и екстри на инверторния климатик Midea Aurora MSAB-12NXD0-XI(B) / MSAB-12N8D0-XO(B)

Wi-Fi управление  Wi-Fi управление  - Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

Функция Auto Restart  Функция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Режим Turbo  Режим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

High Density филтър  High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър  Фотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

Bio филтър  Bio филтър - Ефективно премахва бактерии и дребни микроорганизми като въздейства върху тяхната клетъчна структура.

Режим Quiet Mode  Режим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Нощен режим Нощен режим -   Нощен режимПри активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

LED дисплей - Вътрешното тяло разполага с голям LЕD дисплей, даващ информация за работата на климатичната система.

Съвместимост с мулти сплит - Вътрешното тяло е съвместимо и с двете моно и мулти инверторни системи, което дава възможност за лесен избор на подходящо вътрешно и външно тяло. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове

Хоризонтално реене на жалузите Хоризонтално реене на жалузите - Хоризонталните жалузи се реят под ъгъл 120°, докато при обикновените климатици това става само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват охлаждане, което е по-широко и равномерно.

Функция Refrigerant Leakage Detect  Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

1W Standby - Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим Standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия на електроенергия

8°C отопление  8°C отопление

Функция Follow Me  Функция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Mission II е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

24-часов таймер 24-часов таймер - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

iECO режим за свръх ниска консумация  iECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Mission са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Diamond дизайн Diamond дизайн - Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и издръжлива на вибрации. Новият Bionic вентилатор и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт допринасят за по-тихата работа на външното тяло.

Самопочистване Самопочистване - По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии

Златно покритие на топлообменника  Златно покритие на топлообменника - изработен със специално златно антикорозионно покритие на топлообменника, което го защитава от различни атмосферни явления.

Извеждане на конденза от 2 страни Извеждане на конденза от 2 страни - Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Работа в авариен режим Работа в авариен режим - При обикновените климатици, когато възникне грешка в температурния сензор, климатикът отчита код за грешка и спира работа. Докато при тези климатици Midea, вътрешното тяло отчита код за грешка, която се визуализира, а климатикът ще продължи своята работа.

Нагревател на дъното на външното тяло Нагревател на дъното на външното тяло - Електрически нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури.

Нагревател на компресора - Електрически нагревател на компресора осигурява по-лесно стартиране на системата в студените дни.

Нискотемпературен кит Нискотемпературен кит - Отопление при ниски температуриВъншното тяло на климатика може да работи в режим на отопление безпроблемно при много ниски външни температури.

 

Име:
Инверторен климатик Midea MSAB-12NXD0-XI(B) Aurora
Модел:
Midea MSAB-12NXD0-XI(B) / MSAB-12N8D0-XO(B) Aurora
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
3.52 (1.41 - 4.25) kW
Консумирана мощност:
1.14 (0.12 - 1.60) kW/h
SEER:
7.00
EER:
3.09 клас: B
Температура на приложение:
-10°C до +46ºC
Подходящ за помещения:
30m²/80m³

Отопление:

Енергиен клас:
А+
Капацитет:
3.81 (1.08 - 4.34) kW
Консумирана мощност:
1.08 (1.17 - 1.56) kW/h
SCOP:
4.10
COP:
3.53 клас: B
Температура на приложение:
-15°C~+30ºC
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: Midea MSAB-12NXD0-XI(B)

Дебит (m3/h):
min: 295 / max: 584
Ниво на звуково налягане:
min: 23 / max: 39
Размери (в мм.) ВхШхД:
297 x 802 x 189
Тегло:
8.6 кг.

Външно тяло: Midea MSAB-12N8D0-XO(B)

Ниво на звуково налягане:
- 56 - / -
Размери (в мм.) ВхШхД:
495 x 720 x 270
Тегло:
23.2 кг.
Модел:
Midea MSAB-12NXD0-XI(B) / MSAB-12N8D0-XO(B) Aurora
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
A++/А+
SEER:
7.00 A++
SCOP:
4.10 A+
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
30m²/80m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

1 220 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни