Меню
Търсене

Въздухопречиствател Gree GCF350 с Wi-Fi управление

Описание

Gree GCF350

е мобилен въздухопречиствател със стилен дизайн, подходящ за помещения до 42 кв.м. Моделът е с турбо инверторен мотор с 5 скорости, Wi-Fi управление и 24 месеца гаранция.

Ефективно пречистване

С въздухопречиствателя Gree GCF350 ще дишате чист и свеж въздух във вашия дом или офис. Моделът разполага с предварителен филтър, филтър с активен въглен, който задържа неприятните миризми и осигурява антибактериална защита, композитен хартиен филтър и специален защитен слой. Чрез тях въздухопречиствателят улавя фините прашинки и други вредни частици, които замърсяват атмосферата в помещението. Той пречиства въздуха ефективно, като по този начин ви осигурява по-здравословна среда.

 

Удобно Wi-Fi управление

Благодарение на вграденото Wi-fi управление имате възможност да включвате и изключвате уреда от разстояние през мобилно приложение от вашия смартфон или таблет. Това удобство ви позволява да го настроите, за да дишате винаги чист въздух още щом се приберете у дома.

 

Индикатор пълен контрол над качеството на въздуха

Gree GCF350 отчита и показва какво е качеството на въздуха във всеки един момент в стаята. При по-голямо замърсяване се включва червен индикатор. При средно качество на въздуха, индикаторът е син, а когато въздухът е напълно пречистен ще видите зелен индикатор на дисплея.

 

Стилен дизайн

Въздухопречиствателят с Wi-Fi управление Gree GCF350 се отличава със стилен дизайн и компактни размери. Моделът е лек и мобилен, благодарение на което може лесно да го преместите от едно на друго място. Той е чудесен избор за всички, които държат на своето здраве и красивия интериор у дома.

► Модел: GREE GCF350

► Капацитет: 350 m3

► Нива на шум:  - 27 -  558 dB(A)

► За помещения до: 40m2 / 110m3

► Размери (В х Ш х Д): 663 x 292 x 240 mm

► Тегло: 9,5 кг.

► Ел.захранване: 220-240V / 1Ph / 50 Hz

► Гаранция: 24 месеца

 

 

Цена на продукта

432 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване