Меню
Търсене

Въздухопречиствател Daikin Streamer MC55W

Описание

Ефективно пречистване

Daikin Streamer MC55W осигурява чист въздух в затворени помещения, като покрива дори най-високите стандарти. Моделът е с мощна всмукателна функция, Hepa филтър, филтър против неприятни миризми и плазмен йонизатор. Той улавя фините прахови частици PM2.5 и разгражда вредните микроорганизми като бактерии, алергени и вируси с помощта на технологията Flash Streamer.

Електростатичен Hepa филтър

Въздухопречиствателят Daikin Ururu MC55W е с Hepa филтър, който улава фините частици чрез електростатично привличане. Той е високоефективен и не се запушва лесно, за разлика от стандартните Hepa филтри, които задържат замърсяванията само благодарение на фината мрежа.

 

Flash streamer технология

Технологията Daikin Streamer представлява модул във вътрешността на уреда, който освобождава електрони. По този начин въздухопречиствателят разлага вредните вещества, уловени от филтъра чрез окисляване и осигурява безопасна и здравословна среда за живот без бактерии, алергени и полени

 

10 години живот на филтрите

Филтрите на въздухопречиствателя Daikin Ururu MC55W са с изключително дълъг живот, което ви позволява да го използвате в продължение на 10 години без нужда от смяна на консумативи. Това ви спестява разходи за закупуване на допълнителни филтри.

Компактен и тих

Въздухопречиствателят Daikin Streamer MC55W е чудесен избор както за вашия дом, така и за офиса. Неговите компактни размери и стилен дизайн позволяват лесно да се впише в интериора. Той заема малко място и може да работи тихо, с нива на шума от 19 dB, за да не обезпокоява вашите занимания.

 

 

► Модел: Daikin Ururu MC55W

► Капацитет: 330 m3

► Нива на шум: 19 - 29 - 39 - 53 dB(A)

► За помещения до: 40m2 / 110m3

► Размери (В х Ш х Д): 500 x 270 x 270 mm

► Тегло: 6,8 кг.

► Ел.захранване: 220-240V / 1Ph / 50 Hz

► Гаранция: 36 месеца

Плазмен йонинзатор   Фотокаталитичен филтър

Флаш стриймер            Електростат. прахосъбиращ филтър

Цена на продукта

945 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване