Меню
Търсене

Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA

Безплатен монтаж
Препоръчваме
Описание
Технически характеристики

Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA

Mitsubishi DM Inverter е най-достъпният от домашния клас климатици на Mitsubishi Electric. Той притежава изтънчена и изчистена линия, компактни размери и нежен бял цвят, които го отличават като дизайн сред климатиците и го правят съвместим с всеки интериор. Дори и компактното външно тяло, леко и безшумно, може да бъде инсталирано и в най-тесните пространства. Благодарение на разширения диапазон на работа в режим на охлаждане, моделите от тази серия намират по-широко приложение от своите предшественици. Те също така имат подобрен инверторен контрол, като работят докато не достигнат желаната температура, след което я поддържат постоянна, без излишни амплитуди. Енергийна ефективност до  А+ / А+.

Функции на модела:

DC инверторНиско ниво на шумаDC инвертор

 

DC инвертор ПАМ контрол -технология, която контролира синусоидалната форма на тока така, че да кореспондира с тази на напрежението. По този начин се постига ефективно използване на входящата мощност. Използвайки ПАМ контрол, 98% от консумираната мощност се използва ефективно.

Ниско ниво на шума Econo cool - функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

Автоматично рестартиране - Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

Охлаждане до ниски температури - Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

 On/Off Таймер - Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика

Управление PAR-31MAA - Климатиците са съвместими с дистанционно управление тип PAR-31MAA, което притежава множество функции за управление, включително и седмичен таймер

Централизирано включване/изключване - Климатиците могат да бъдат свързани с централизираната система за управление MAC-821SC-E, която може да контролира функцията Включено/Изключено на до осем вътрешни тела.

Чисто бяло - Цветът на климатика е чисто бяло; бялото олицетворява чистота и лесно се вписва във всеки интериор.

MXZ свързване (мултисплит) - Възможно е свързване на върешното тяло към външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

Свързване с конуси - Възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.

DC инвертор Самодиагностика - Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Автоматично затваряне на ламелата - Ламелата на климатика се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим, придавайки естетичен външен вид.

  Режим на хоризонтално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението

Функция за съхранение на грешките - Тази функция позволява информацията за грешки, възникнали по време на работен режим на климатика, да се записва и съхранява.

Joint Lap DC Мотор - Уникалният мотор на Mitsubishi Electric, който в Япония се нарича Поки поки мотор. Със своята висока плътност допринася за значително голяма ефективност.

Автоматичен режим на вентилация - Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Системно управление на група климатици - Едно дистанционно е в състояние да управлява режима на работа на до 16 охладителни системи.

DC Мотор на вентилатора - Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор

WiFi интерфейс - WiFi интерфейсът осигурява дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри (изисква допълнителен модул).

Cleaning-free Pipe Reuse - Позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент.

DC Inverter - Инверторите на Mitsubishi Electric осигуряват оптимален контрол на честотата на работа. Като резултат, мощността във всички режими на отопление и охлаждане е оптимална и е постигнат максимален комфорт при минимална консумация на енергия.

Оребрени тръби - Високоефективните оребрени тръби се използват в топлообменниците за да увеличат областта на топлообмен.

Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация- Прихваща и неутрализира бактериите, полените и другите алергени във въздуха.

Възможно изписване на модела: Klimatik Mitsubishi electric 12, Mitsubishi MSZ/MUZ-DM35VA, Mitsubishi DM35, Климатик мицубиши 12, климатик Мицубиши електрик DM12.

Име:
Инверторен климатик MITSUBISHI MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA
Модел:
MITSUBISHI MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA
Мощност:
12000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R410A
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A+
Капацитет:
3.15 (1.40 - 3.50) kW
Консумирана мощност:
1.02 ( - ) kW/h
SEER:
5.70
EER:
3.09 клас: B
Температура на приложение:
-10 до +46ºC
Подходящ за помещения:
30m²/80m³

Отопление:

Енергиен клас:
A+
Капацитет:
3.60 (1.10 - 4.10) kW
Консумирана мощност:
0.975 ( - ) kW/h
SCOP:
4.10
COP:
3.69 клас: A
Температура на приложение:
-10 до +24ºC
Мощност на отопление при -10ºC:
2.40 kW
Подходящ за помещения:
25m²/65m³

Вътрешно тяло: MITSUBISHI MSZ-DM35VA

Дебит (m3/h):
min.: 228 / max.: 654
Ниво на звуково налягане:
min.: 23 / max.: 44
Размери (в мм.) ВхШхД:
290 x 799 x 232
Тегло:
9 кг.

Външно тяло: MITSUBISHI MUZ-DM35VA

Ниво на звуково налягане:
max.: 41
Размери (в мм.) ВхШхД:
538 x 699 x 249
Тегло:
25 кг.
Модел:
MITSUBISHI MSZ-DM35VA / MUZ-DM35VA
ТИП:
Инверторен
Мощност:
12000 BTU
Енергиен клас:
A+/A+
SEER:
5.70 A+
SCOP:
4.10 A+
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
30m²/80m³
При отопление:
25m²/65m³

Цена на продукта

1 249 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни