Меню
Търсене

Хиперинверторен климатик MITSUBISHI MSZ-LN50VGB / MUZ-LN50VGHZ ZUBADAN

Монтаж с 50% отстъпка.
Описание
Технически характеристики

Климатик MITSUBISHI MSZ-LN50VGB / MUZ-LN50VGHZ - ZUBADAN.  Хиперинверторен климатик Мицубиши, оптимизиран за отопление до - 25 ºC.

Луксозният клас в климатизацията - Хиперинвертрен климатик Мицубиши, серия LN. Цена, описание и монтаж.

 

Луксозен дизайн - естествен бял (Natural White). Индивидуален избор на цвят (срещу доплащане) от червен (Ruby Red), перлено бял (Pearl White) и черен (Onyx Black)

Индивидуална нотка Както в обществената, така и в личната сфера, висококачествените материали и индивидуалната нотка играят все по-важни роли в съвременното пространствено оформление. С четирите цветови варианта на стенния климатик Diamond могат да се реализират и претенциозни пространствени решения, без лишаване от високоефективна и комфортна климатизиция.

 

Natural White се съчетават елегантно с интериора на помещението.Създават се модерни контрасти особено при тъмни основи.

 

3D i-see сензор и Двойни ламели за издухване на въздушния поток

3D i-see сензорът разпознава присъствието и позицията на хората в помещението и съответно адаптира климатизацията. По този начин стенният климатик Diamond пести не само енергия. Повишава се и комфортът, тъй като въздушният поток може да се управлява според потребностите.
Стенният климатик Diamond разполага с две работещи независимо една от друга ламели за разпределяне на въздушния поток. Можете да насочвате въздушния поток в различни посоки и така да охлаждате, респективно затопляте особено приятно въздуха в помещението.

 

Plasma Quad Plus

Системата за пречистване на въздуха Plasma Quad Plus с ефективна плазмена технология филтрира дори микроскопични частици от въздуха. Патентованото Mitsubishi Electric покритие предотвратява полепване на прах и замърсявания върху филтъра.

Ефективност и отвътре Plasma Quad Plus филтърът обезврежда бактерии и вируси от околния въздух. Освен бактерии, вируси, алергени и прах Plasma Quad Plus филтърът отстранява особено ефективно също мухъл и микрочастици.

 

Компресорът е сърцето на климатика.  Компресорите на климатици Мицубиши от серия MSZ_LN са конструирани по изключително прецизни изисквания. Постигнато е значително подобряване на ефективността на мотора, благодарение на компактно проектирани намотки. Така нареченият Heat Caulking метод на Mitsubishi Electric за топлинно уплътняване намалява деформацията на цилиндъра и с това осигурява още по-висока ефективност.

 

Елегантно дистанционно управление -многобройните функции за комфорт на стенния климатик Diamond могат да се управляват съвсем лесно с дистанционното управление Diamond. Цялата информация е представена прегледно на големия дисплей. За най-важните функции са налице бутони с надпис. Желаната температура, силата и посоката на разпределяне на въздушния поток, таймерът и други автоматични функции се настройват за миг Дистанционните управления Diamond се доставят заедно със стенния климатик в съответно подходящия цвят.

 

Технология MELCloud -   с безплатното приложение MELCloud и вградения в климатика wi-fi модул климатичните системи могат да се управляват удобно – със смартфон, таблет или персонален компютър по интернет. На разположение са всички интелигентни функции на климатичната система, като например седмичният таймер. Контролът на климатичната система също е възможен онлайн, както и изпращане по имейл на важни съобщения за статуса. MELCloud дава възможност за лесно дистанционно контролиране на няколко системи от едно крайно устройство.Това улеснява работата на администраторите на системи за сградна автоматизация. Обикновено WIFI адаптерът за използване на MELCloud е вече интегриран. Той осигурява надеждна връзка по интернет и комуникира безжично с рутера.

Ключови показатели на MELCloud
• Дистанционно контролиране и управление на системи
• Алармена функция по имейл
• Протоколиране и записване на неизправности
• Безжично свързване посредством рутер
• Програмиране с таймер
• Показание за енергопотреблението (при единичен сплит

Име:
Хиперинверторен климатик MITSUBISHI MSZ-LN50VGB / MUZ-LN50VGHZ ZUBADAN
Модел:
MITSUBISHI MSZ-LN50VGB/MUZ-LN50VGHZ ZUBADAN
Мощност:
18000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
5.00 (1.40 - 5.80) kW
Консумирана мощност:
1.38 ( - ) kW/h
SEER:
7.60
EER:
3.62 клас: A
Температура на приложение:
-10 до + 46ºC
Подходящ за помещения:
65m²/170m³

Отопление:

Енергиен клас:
A++
Капацитет:
6.00 (1.80 - 8.70) kW
Консумирана мощност:
1.48 ( - ) kW/h
SCOP:
4.60
COP:
4.05 клас: A
Температура на приложение:
-25 до +24ºC
Мощност на отопление при -10ºC:
6.10 kW
Мощност на отопление при -15ºC:
6.10 kW
Подходящ за помещения:
55m²/140m³

Вътрешно тяло: MITSUBISHI MSZ-LN50VGB

Дебит (m3/h):
min: 324 / max: 942
Ниво на звуково налягане:
min: 25 / max: 47
Размери (в мм.) ВхШхД:
307 x 890 x 233
Тегло:
15.5 кг.

Външно тяло: MITSUBISHI MUZ-LN50VGHZ - ZUBADAN

Ниво на звуково налягане:
- 51 - / - 54 -
Размери (в мм.) ВхШхД:
880 x 840 x 330
Тегло:
60 кг.
Модел:
MITSUBISHI MSZ-LN50VGB/MUZ-LN50VGHZ ZUBADAN
ТИП:
Инверторен
Мощност:
18000 BTU
Енергиен клас:
A++/A++
SEER:
7.60 A++
SCOP:
4.60 A++
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
65m²/170m³
При отопление:
55m²/140m³

Цена на продукта

4 699 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Монтаж с 50% отстъпка.
Запитване Сравни