Меню
Търсене

Колонен климатик DAIKIN FVA125A / RZASG125MV1

Описание
Технически характеристики

Колонен климатик DAIKIN DAIKIN FVA125A / RZASG125MV1 SKY AIR  /inverter/, 42000 BTU, клас А / А

 

Приложение за големи помещения

Колонно тяло FVA-A е идеално решение за охлаждане, отопление и вентилация на търговски пространства без или с тесни окачени тавани. Много ефективен за употреба в стаи с високи тавани. Предоставяйки равномерно разпределена въздушна струя и оптимален въздушен комфорт, колонен климатик FVA-A e подходящ за магазини и заведения. Заема малко подово пространство, а стилният му дизайн ще се впише към всяка обстановка и интериор.

 

Лесен и бърз монтаж, предлагащ гъвкави решения

Системата може лесно да се монтира както при ново строителство, така и при проекти за ремонт. Минималната дължина на тръбите, които свързват вътрешното тяло с външното, е 5 м, а максималната е до 75 м, което ви дава възможност да монтирате колонното тяло на доста отдалечено разстояние от външното. Външните тела на Daikin се отличават с изчистен дизайн и високо качество. Могат да се монтират лесно и бързо на покрив, тераса или външна стена. Колонни климатици FVA-A предоставят изключително разнообразни възможности за инсталация, които зависят изцяло от пространството, с което разполагате и от индивидуалните ви изисквания. Всяко колонно тяло заема малко място в помещението и осигурява чист въздух с оптимален температурен комфорт.

 

Регулиране на въздушен поток

Системата предлага подобряване на комфорта чрез равномерно разпределение на въздушния поток от вертикалното продухване, което позволява ръчно регулиране на клапите за изходящия въздух. Предоставяме ви възможност за регулиране на хоризонталения въздушен поток за по-добро интегриране към конфигурацията на стаята.

 

Висока енергийна ефективност

Благодарение на усъвършенствания компресор, който предлага на потребителите опция „логика на контрола“, вие ще подобрите енергийната ефективност и ще намалите разходите си за електроенергия. Тази функция оптимизира ефективността при най-често наблюдаваните работни условия и рационализира допълнителните режими, когато тялото не е активно. Подобрените топлообменници оптимизират потока на хладилния агент при най-честите работни условия и отчитат значително по-добри резултати при номинални работни характеристики.

 

Управление чрез жично дистанционно и включване към VRV система

Към системата има възможност да се включи допълнително жично управление и да се използват неговите пълни възможности, както и да се включи към по-голяма система за управление на сграда без да е необходим допълнителен адаптер за DIII свързване.

 

Автоматичен контрол

Благодарение на специално разработения електромотор на вентилатора вие ще намалите значително разходите си за електроенергия. Колонни климатици FVA-A притежават разширен работен обхват до -20 ⁰C в режим на отопление, което е гаранция за безупречна климатизация при високи нива на ефективност.

 

Други предимства

 • Много ефективен за употреба в стаи с високи тавани
 • Намаление на температурното колебание чрез избиране на автоматична скорост на вентилатора или свободно избираема скорост на 3-стъпков вентилатор
 • Подобрен комфорт в резултат на по-добро разпределение на въздушния поток от вертикалното продухване, което позволява ръчно регулиране на перките за изходящия въздух Избираем хоризонтален въздушен поток за по-добро интегриране към конфигурацията на стаята (чрез BRC1E52).
 • Намален разход на електроенергия благодарение на специално разработен правотоков електромотор на вентилатора
 • Върхова ефективност: - компресор, който предлага значителни подобрения на ефективността - логика на контрол, която оптимизира ефективността при най-често наблюдаваните работни условия и която оптимизира допълнителните режими (когато тялото не е активно) - топлообменници, които оптимизират потока на хладилния агент при най-честите работни условия (температура и натоварване) - чрез подобрени номинални работни характеристики
 • Перфектният баланс в ефективността и комфорта благодарение на променливата температура на хладилния агент: върхова сезонна ефективност през по-голямата част от годината и бърза скорост на реакция в най-горещите дни.
 • Подходящ за компютърни стайни приложения (EDP)
 • Технология за повторно използване на съществуващ тръбопровод за R-22 или R-407C
 • Разширен работен обхват до -20°C при отопление
 • Максимална дължина на тръбите до 75m, като минималната дължина на тръбите е 5m.
 • Външните тела на Daikin са изчистени и здрави и могат да се монтират лесно на покрив или на тераса или просто да се поставят на външна стена
Име:
Колонен климатик DAIKIN FVA125A / RZASG125MV1
Модел:
DAIKIN FVA125A/RZASG125MV1
Мощност:
42000 BTU
Гаранция:
36 месеца
Фреон:
R410A / R32
Ел. захранване (V/ф/Hz):
220-240V / 1Ph / 50 Hz

Охлаждане:

Енергиен клас:
А
Капацитет:
12.00 ( - ) kW
Консумирана мощност:
4.27 ( - ) kW/h
SEER:
5.50
EER:
2.81 клас: C
Температура на приложение:
-15°C~+46ºC
Подходящ за помещения:
110m²/290m³

Отопление:

Енергиен клас:
A
Капацитет:
13.50 ( - ) kW
Консумирана мощност:
3.96 ( - ) kW/h
SCOP:
3.85
COP:
3.41 клас: B
Температура на приложение:
-20°C~+15.5ºC
Подходящ за помещения:
90m²/230m³

Вътрешно тяло: Daikin FVA125A

Дебит (m3/h):
Ниво на звуково налягане:
min: 46 / max: 51
Размери (в мм.) ВхШхД:
1850 x 600 x 350
Тегло:
47 кг.

Външно тяло: Daikin RZASG125MV1

Ниво на звуково налягане:
54 / 58
Размери (в мм.) ВхШхД:
990 x 940 x 320
Тегло:
74 кг.
Модел:
DAIKIN FVA125A/RZASG125MV1
ТИП:
Инверторен
Мощност:
42000 BTU
Енергиен клас:
А/A
SEER:
5.50 A
SCOP:
3.85 A
Гаранция:
36 месеца
Подходящ за помещения:
При охлаждане:
110m²/290m³
При отопление:
90m²/230m³

Цена на продукта

9 180 лв.
Поръчай по телефона: 0890 900 900
Запитване Сравни