Меню
Търсене

Климатик без външно тяло

25.03.2017
Прочетена: 1 път   

Климатик без външно тяло или така нареченият климатик моноблок - това представлява серията климатици UNICO на италианския производител  – Olimpia Splendid.

Olimpia splendid UNICO предлага лесен монтаж, без да се нарушава външната архитектура на сградата, създава комфорт и има възможност за индивидуален контрол в различните помещения.

 

 

 

 

 

Системата се състои от едно тяло - моноблок, който се монтира на външна стена на помещението, което ще се климатизира, пробиват се два отвора - за входящ и изходящ въздух,  а от вън на фасадата се поставят две декоративни решетки. 

Още през 2000 г. Olimpia Splendid представи Unico - първият климатик, без външно тяло, който се превръща във водещия продукт на компанията. Успехът на Unico е незабавен и постепенно нараства с всяка година. С увеличаването на броя монтирани сплит системи, фасадите на сградите се претрупват с неприятни за гледане външни тела, които нарушават цялостния облик. Unico става единствената истинска алтернатива за запазване на красотата и оригиналния облик на сградите.
През 2004г. се появява Issimo, представен като "първият наистина преносим климатик", благодарение на комбинацията между изключителен дизайн, размер и лесно управление.
Така за пореден път компанията успява да създаде иновативни продукти, които са едновременно авангардни решения и лесни за експлоатация. Ето защо Olimpia Splendid системно инвестира в научноизледователска и развойна дейност (R&D) и работи в тясно сътрудничество с най-големите дизайнерски студия (King & Miranda и Dario Tanfoglio).
Олимпия Сплендид вярва, че бъдещето е в цялостни системи за отопление и охлаждене, които осигуряват комфорт във всякакви атмосферни условия през всички сезони и така през 2005г. разширява своята номенклатура с добавянето на „Термопомпени инсталации“ (системи въздух-вода).

Модели и цени на климатици без външно тяло може да видите тук

https://maxclima.bg/order.php?man=30